Prosoape…

Faza reala: ma abordeaza acum 2 seri o amica pe mess sa ma intrebe DE UNDE POATE SA-SI IA PROSOAPE si cat ar costa-o. Initial primul instinct a fost sa-i spun ca din hypermarket (oricare ar fi el). De pret n-am zis nimic. Pur si simplu habar n-am cam cat ar trebui sa coste un prosop. Adica nu stiu sa fi cumparat vreodata asa ceva. A gasi asa ceva pe net poate parea de domeniul SF pentru unii oameni (mai ales cei in varsta).

Stiu ca multa lume foloseste prosoapele si in diverse ritualuri religioase. Preotii primesc mormane de prosoape, deci sigur ei nu au grija cumpararii de prosop. Dar noi, oamenii de rand, de unde ni le cumparam?

Ca o experienta personala, stiu ca acum vreo 5 ani am cautat prin piata Obor prosop de plaja. Stiti voi, din ala mai gros pe care te asezi si prin care nu ar trebui sa simti nisipul. NU am gasit, oamenii dadeau din umeri. Cica n-au de unde sa stie unde as putea gasi.

Ca sa va zic si ceva funny, ma distreaza maxim prosoapele (atat cele de plaja cat si cele normale) personalizate. Tii cu Steaua? Pai daca n-ai prosop cu Steaua tot degeaba. Mi se pare insa chiar nasol sa te stergi (era sa zic unde) cu Steaua. Fie si pe cap. Ori sa stai cu fundul pe echipa ta iubita.

Pe net am dat recent de un site care comercializeaza, printre altele, si prosoape: http://www.marbis.ro/prosoape.html. Au doar prosoape albe, flausate, clasice. Dar este un inceput.

NU stiu voi de unde va luati prosoape, insa eu ma apuc sa mai caut pe net site-uri. Mi se pare interesant ca idee de afaceri: magazin de prosoape. Habar n-am cati oameni isi cumpara zilnic asa ceva, dar ar fi ceva nou. Merita incercat zic ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !