Produse naturiste

Despre produse naturiste am mai scris. Nu e nici prima nici ultima oara cand o fac. Unii le considera periculoase, altii foarte bune si sanatoase, iar altii le considera inutile „apa de ploaie”. Ca de obicei, adevarul este undeva la mijloc.

Poate nu sunt eu cel mai in masura sa vorbesc despre acest lucru, insa niste sfaturi generale pot da. Sa vedem:

1. Exista si in domeniul produselor naturiste firme mari si firme no-name. Brandul conteaza la fel de mult ca in oricare alta situatie. Puteti incerca de exemplu produse naturiste vichy de la webfarm. Este un brand mare, daca aveti probleme va veti lua de un mare brand, nu de un no-name care fuge in secunda 2.

2. Ce pretentii aveti de la un produs? Ca orice produs comercial, reclama va exagera binefacerile sale. Nu exista tigaie plina de sanatate, nu exista medicament care sa vindece cancerul. Realist vorbind, produsele naturiste sunt o optiune care dupa mine trebuie incercata. In unele situatii rau nu fac, asa ca de ce nu?

3. Sunt insa situatii in care ele fac rau. De exemplu la sportivi (Cazul Mutu va spune ceva?). Acolo lucrurile sunt clare: nu luati chestii fara sa intrebati medicul. Ele in sine s-ar putea sa va faca bine, dar ar putea contine chestii interzise. Deci nu fizic o sa va faca rau, ci sportiv (va puteti alege cu o suspendare).

4. Uneori nu este bine sa combinam tratamentul cu produse naturiste cu cel clasic. S-ar putea sa se „certe”, iar voi sa fiti cei care platiti pentru asta. Cand trebuie sa alegeti intre cel clasic si cel naturist e bine sa va informati. Nu zic care e mai bun, spun doar ca trebuie sa fiti constienti de alegerea facuta.

5. Eu as merge pe recomandarile prietenilor, dar cei sinceri, nu cei implicati. Adica sa va spuna x AM INCERCAT PRODUSUL X, A FUNCTIONAT! Nu v-as recomanda sa fiti primii care testeaza ceva.

6. Eu as merge foarte mult pe produsele cu aplicare externa (creme, alifii etc). Mai mult decat o boala de piele nu are ce sa se intample.

Repet , nu sunt medic. Insa o opinie in aceasta privinta tot am. Ca si concluzie: este decizia voastra daca apelati sau nu la un tratament cu produse naturiste. Daca o faceti ideal este sa va informati. Un om informat este un om puternic.

Salutari NATURISTE tuturor!

One thought on “Produse naturiste

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !