Prin casa …

Prin casa …

 

Ce-ti mai trebuie prin casa? Ce obiecte utile prin casa ai mai avea nevoie. Unele-s mofturi, insa unele se pot dovedi utile. Sa va dau cateva exemple (nu multe, doar 3 exemple):

1. Aer conditionat portabil. Unii zic ca e o contradictie, ca e inutil, dar alteori se poate dovedi util. E mult mai ok sa NU te bata aerul in cap. In plus, portabilitatea lui te poate ajuta. Cunosc persoane care renovau in propria casa si care au stat la prieteni o saptamana. Si-au luat aerul cu ei, s-au folosit de el in noua locuinta. Cool, nu? Nu spun de ce trebuie sa iti iei aer conditionat. Aia e clar. Important e ce aer iti iei. Portabil, clasic, cu invertor. Ai de unde alege.

2. Incalzire in pardoseala. Uneori un calorifer se poate dovedi insuficient. Este atat de placut sa calci pe o suprafata calda incat chiar iti doresti sa ai asa ceva. Daca ai casa cu curte devine indispensabil aproape. Nu se contrazice cu centrala, dimpotriva: se completeaza.

3. Sisteme panouri solare. Ai casa, zici ca trebuie sa si produca ceva energie. De consumat consuma, asa ca ce ar fi sa consume ce produce? Nu stiu, efectiv, cat de eficiente sunt economic, dar daca esti iubitor al naturii parca e bine sa le cumperi. Pentru mama natura, bineinteles.

Toate acestea le gasesti la Shop Einstall. E drept, daca iei tot ce ar trebui luat prin casa s-ar putea sa dai faliment. Trebuie sa ai o ordine a prioritatilor. Totusi, exista persoane cu bani care se zgarcesc la lucruri aparent marunte. Unele lucruri sunt utile si e chiar pacat sa nu le iei daca ai bani. Iar un magazin specializat in asa ceva e util si din alta perspectiva: te ajuta sa te informezi cu privire la utilitatea anumitor obiecte. Exista persoane care se informeaza online, se ajuta de informatiile oferite de diverse site-uri, insa cumpara din magazinele clasice. Nu-i condamn. Chiar deloc.

Prin casa poti cumpara oricand cate ceva. Sunt persoane care exact asa isi fac calculul: nu mi-am mai luat demult ceva prin casa; hai sa-mi iau ceva. Ca-s noi, ca-s de pe alde okazii ori de la varu’, nu conteaza. Ideea e sa aiba ceva prin casa. Nu conteaza ca e un obiect nou sau nu. Conteaza ca nu aveau prin casa asa ceva. Cei exagerati vor avea casa plina de lucruri si nu vor avea loc sa stea in ea. Nici asa nu e bine. Zic. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Prin casa …

  1. Pingback: Prin casa …Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !