Prin blogosfera cinefila

Mai bine trec nitel prin blogosfera cinefila (am zis, las rubrica asta vinerea d-acu incolo) decat sa scriu despre NetCamp, Bizcamp ori Zilele Biz. Da, voi scrie si despre asta. Am multe de scris, si aici si pe blogul celalalt. Dar sa mergem nitel prin blogosfera cinefila. DECAT o tura dam:

1. Topul de astazi l-as putea face doar cu articolele Angelei. Are productie buna. Scrisa despre Alex Cross, Cloud Atlas (e pe lista mea, spre deosebire de primul) si Twilight ultima parte. Ultimul este pe lista mea DE EVITAT.

2. Si totusi mai sunt si alte bloguri cinefile. Si ele active. Ca de exemplu blogul Adinei, care tot despre Cloud Atlas scrie. Scrie bine si ea, asa ca merita si ea recomandata ­čÖé

3. Piratul Cinefil este singurul care a vazut la fel ca si mine Best Exotic Marigold Hotel. Ma rog, dupa gusturile mele a fost prea bland. Eu ii zisesem „kitch pseudo-indian”, o expresie care-i placuse mult unei amice. Pentru mine acest film va ramane toata viata cu titulatura asta, oricum titlul original e prea lung si complicat de spus.

4. O animatie frantuza este recomandarea care mi-a atras atentia pe filme-carti.ro . Pacat ca nu m-am bucurat si eu de ea.

5. Pe acelasi blog ne este semnalat un alt film frantuzesc. Pe asta poate am noroc sa-l gasesc pe undeva.

Cam gata plimbarea prin blogosfera cinefila. Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Prin blogosfera cinefila

  1. Hmmm, mai degrab─â ve╚Ťi reu╚Öi s─â da╚Ťi peste anima╚Ťie; cred c─â era disponibil─â inclusiv online, HD ╚Öi subtitrat─â. Vizionare pl─âcut─â ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !