PRIMUL articol din 2013

Pe 2013 inca n-am bloggerit. Nu stiu de ce , dar n-am facut-o Guest-ul aparut marti era programat dinainte. Eu insa, cu manutele mele, n-am scris nimic . Asta e, anul 2013 incepe blogosferic pe 3 ianuarie. Credeam ca stiti deja asta.

Despre urari nu am ce scrie. SI nu din vina oamenilor: au fost retele iarasi luate prin surprindere. EU am incercat la 11 noaptea sa trimit mesaje. Nu s-a putut. Am renuntat la idee. Aveam pregatit unul care a ramas acolo. Nici nu stiu ce sa fac cu el (idei?). Si nici macar nu stiu daca a ajuns la cineva si la cine anume. Habar n-am daca-n alte tari e la fel, dar la noi e aceeasi problema in fiecare an. Nerezolvata inca.

De primit la fel de putine. Ori pentru ca lumea e obisnuita sa raspunda la mesaje, ori pentru ca nici ei n-au putut. Ori erau prea beti sa poata compune ceva. NU stiu care e adevarul. Si nici nu-l voi afla prea curand.

Ce stiu este ca n-am primit nicio urare memorabila (adica buna de postat pe blog).

Acum ar trebui sa urmeze un articol din ala in care sa enumar ce-mi doresc pe 2013. Prin blogosfera circula astfel de articole (lepse sau nu), prin care bloggerii, ca oameni deschisi ce sunt ei, scriu ce vor ei de la noul an. Printre altele, lumea vrea sa fie mai milostiv si mai bun (un alt mod de a spune ce nenorocit ai fost in anul precedent), sa cunoasca oameni noi sau sa fie mai aproape de astia pe care-i stie, sa vada filme mai multe si mai bune (care o fi vina ta daca in anul 2013 apar doar filme proaste?), la fel si cu cartile. Cica sa citim carti mai multe. Nu stiu care ar trebui sa fie norma, dar probabil candva se face un top: care e bloggerul care a citit cel mai mult in 2013. E necesar sa existi pe un loc fruntas si intr-un astfel de top. Nimeni nu a scris insa ca vrea mai multi bani (e rusinos ca blogger sa zici asta), ca vrea o casa de vacanta la Ibiza, ca vrea sa si-o traga cu fotomodele, ca vrea sa ajunga seful companiei unde lucreaza (lucrandu-l pe la spate pe sef). Nu, nimic din toate astea.

Eu nu voi scrie asa ceva. NU condamn pe cei care o fac. Habar n-am cat de sinceri sunt acesti bloggeri. Pur si simplu constat ceva.

Iar eu nu scriu niste astfel de dorinte din simplul fapt ca e mai bine sa te lauzi cu ce ai facut, nu cu ce ai de gand sa faci. Pe bune: cum suna ca un blogger sa spuna ca vrea sa scrie articole mai multe in 2013 si de fapt, la final, sa vezi ca are mai putine?

Eu spun doar atat: vreau sa fiu mai bun ca in 2012. Sa stiu ca am progresat. Sa simt ca am progresat. Cum se va materializa acest progres habar n-am.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si la multi ani 🙂

One thought on “PRIMUL articol din 2013

 1. La mulţi ani, Emil, bine te-am regăsit!
  Dacă mesajul tău de Anul Nou crezi că merită. păstrează-l pentru sfârşitul lui 2013.
  Atunci ai putea doar să-l adaptezi împrejurărilor de la acea vreme.
  Dar nu înţeleg de ce nu-l postezi acum. Nu ştiu cum l-ai formulat. Dacă ne-ai sfătuit să ne îmbătăm, e prea târziu…
  Ai putea posta un material chiar pe baza acestui articol see you care nu ştii ce să faci.
  Oricum, succes în tot ce întreprinzi în acest an!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !