Primele impresii de la Zilele Biz

Am ajuns de ceva timp acasa, insa sunt cam ocupat. Stiu ca lumea asteapta primele impresii de la Zilele Biz, asa ca voi incerca sa le scurtez pe cat posibil asteptarea. Atentie, va mai urma un articol, pe scurt, despre fiecare prezentare in parte. Acum voi spune chestii generale:

1. Am ajuns din nou prea devreme. Habar n-am cat de bine sau de rau e, dar e un adevar. La 9 fara 10 eram in fata hotelului.

2. Ajung acolo si surpriza: nu avema ecuson deja facut. Mi-a fost facut unul pe loc, scris cu carioca. Si nici macar pe ambele parti. Sunt blogger oficial, dar nu atat de oficial pe cat ar trebui.

3. Revin la momentul dinaintea intrarii in hotel. Intai coboara din Hotel 3 chinezi, care se urca in taxi. Dupa cateva secunde, apare Chinezu. Iar eu nu cred in coincidente…

4. Apropo de Chinezu, a bloggarit in prostie. Intrati la el si nu mai aveti nevoie sa cititi articolul acesta. Si nici pe urmatorul. Stiu, nu ar trebui sa zic asta.

5. A lipsit Staropramen. Eram obisnuit cu un frigider din care sa ma servesc. Erau doar sticle de Pepsi si 7up. Si apa. Multa apa. Oare afaceristii nu au voie sa consume bere? Oare li s-a pus in vedere organizatorilor VEDETI CA OAMENII VIN CU MASINA, PENTRU CAT MAI PUTINE ACCIDENTE EVITATI OFERIREA DE BAUTURI ALCOOLICE? Sau poate auzisera ca vin io si Chinezu si au zis ca le bem toata berea?!

6. A fost sponsor Ursus. Ardelenii sunt insa mai zgarciti. Pardon, mai cumpatati.

7. „Vedeta zilei”, Adrian Porumboiu, a lipsit. Initial m-am gandit ca poate a sarbatorit prea mult victoria cu Dinamo. Am aflat apoi (destul de repede) sentintele in cazul transferurilor. O fi preferat sa stea acasa, sa-i consoleze pe condamnati.

8. Poate apuc sa bloggaresc ceva (in deplasare) despre arestarile din fotbal. Oricum am timp, ca se va vorbi despre ele mult timp.

9. Mancare buna si destula. Aici nu-s bloggeri nesatui, sunt afaceristi cumpatati. Si corporatisti care tin la imaginea lor. Doar is Zilele Biz. La Biz Camp erau studenti nemancati, care nu mai vazusera demult mancare gratis :))

10. O idee misto: cica sa puna toata lumea cartea de vizita intr-un bol. Sa se stie cine a participat. Cred ca am pus vreo 2 acolo.

11. Am impartit cateva carti de vizita, asa ne-estetice cum sunt ele. Astept un semn de la noii mei cititori.

12. Vreo 4 urmaritori noi pe twitter. Oare imi vor da unfollow dupa ce trece evenimentul?

13. As vrea sa mai citez un articol despre zilele biz, dar nu gasesc. In afara de Chinezu (intrati ca are mai multe articole, a bloggerit ca nebunul acolo), nu mai stiu pe nimeni. Si erau atatia bloggeri oficiali ai evenimentului …

Cam astea au fost primele impresii de la Zilele Biz. In maxim 2 ore urmeaza cateva idei, pe scurt, de la toate prelegerile de astazi.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

5 thoughts on “Primele impresii de la Zilele Biz

  1. 7. “Vedeta zilei”, Adrian Porumboiu, a lipsit.

    Solicit un Later edit: „Vedetele zilei, Adrian Porumboiu si Irina Baragoi, au lipsit.”

    Multumesc!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !