PRima mea vizita intr-o agentie de PR

Inainte de a va povesti PRima mea vizita intr-o agentie de PR, trebuie sa povestesc contextul. Stiu, de multe ori introducerea este PRea lunga.PRobabil si acum va fi la fel.

Asadar, dupa Webstock 2013 sunt contactat de o tipa, Valeria Tudor. Asta s-a intamplat luni. Eu habar n-aveam cine e, numele nu-mi suna deloc cunoscut. O intreb cine e si aflu ca lucreaza la o agentie de PR, 2activePR. Aflu ca ea ma urmareste de mai mult timp (de pe vremea cand aveam doar blogul vechi), ma avea si in RSS, insa pana acum nu daduse niciun semn. Ma rog, avea in RSS blogul vechi.

Si acum aflu ca m-a vazut la Webstock 2013. O intreb de ce nu m-a tras de maneca, iar ea imi spune, PaRca sa se revanseze, ca pot oricand s-o vizitez la sediul agentiei (o adresa misto: Viitorului 14 … bine ca nu fu 13). Deja imi faceam calcule: cum va fi PRima mea vizita intr-o agentie de PR? Eu cunoscusem atatea PRiste, insa doar la conferinte. In vizita intr-o agentie de PR inca nu fusesem. Revin la ideea asta in finalul articolului.

Ma apuc ulterior sa caut date despre 2activePR. Zic sa ma duc PRegatit. Aflu ca se ocupa de ani de zile de PRul celor de la PRocter and Gamble. Asta-mi zisesera vreo 4 persoane care lucreaza sau au lucrat in domeniu (iar ma tenteaza sa folosesc termenul peiorativ).

Alaltaieri primesc, de la aceeasi Valeria Tudor, o invitatie la un event interesant: o lansare LENOVO. Cu ocazia asta am aflat ca 2activePR se ocupa si de PRul celor de la Lenovo. Interesant.

Si vine ziua Z. Ieri decid sa merg in vizita la ei imediat dupa Open Connect. Din pacate, OC-ul se PRelungeste mai mult decat ma asteptam. Mai multe pitch-uri ca de obicei (5+1), si incepe si mai tarziu ca niciodata (eu am ajuns la 10 si 10, si nu incepuse inca). Astrele nu tineau cu mine…

Se termina OC-ul, dau sms Valeriei si-i zic ca intr-o ora ajung. Din pacate am facut mai mult de o ora (Daca tramvaiul 1 ar fi avut traseul lui normal faceam mai putin). Strada Viitorului, pentru cine nu stie, PoRneste de la Lizeanu (strada Lizeanu e in dreapta, cum vii de la Obor, iar Viitorului e in stanga). Eu am facut o mica eroare de calcul, crezand ca e mai aproape de Lizeanu (bine, acolo aveam RATB-ul mai aproape, deci oricum o luam pe acel traseu). Deci am PaRcurs aPRoape toata strada pe jos. Si nu este o strada chiar placuta: case vechi, darapanate, majoritatea destul de jegoase, cu caini multi si fiorosi prin curti. Erau la un moment dat 2 caini in libertate, in afara curtilor, care PaReau destul de infometati. Am trecut usor pe PaRtea cealalta, sa nu trec chiar pe langa ei.

Ajung in sfarsit la locul faptei. In aceeasi cladire mai e si alta firma (nu mai stiu ce). 2activePR era la usa din stanga, la usa cealalta erau ceilalti. Ajung acolo, intai dau sms, sa anunt ca am venit. Valeria raspunde ca e intr-o intalnire si-si cere scuze. Urc eu scarile, astept putin si aPaRe. Oricum aveam de trimis 2 sms-uri, asa ca asteptarea a PaRut mai scurta decat a fost in realitate. Era in fata mea o oglinda mare, PRobabil p-acolo vin in vizita multe fete, care au nevoie de oglinda inainte sa intre la intalnire.

Sediul, pe dinauntru, arata foarte misto. Ok, pare destul de inghesuit (holul este minuscul), insa cele 2 incaPeRi (cica-s mai multe, dar eu am apucat sa vad 2) sunt chiar ok. Ai o priveliste destul de misto de sus, iar aranjamentul este unul placut. Chiar si scaunele albe mi se par dragute (bine, nu stiu cat de rezistente sunt; probabil nu vin foarte des PeRsoane cu greutate pe la ei…).

Sa zic ceva si despre domnisoara Valeria Tudor? Pai zic: mi s-a PaRut o PeRsoana foarte de treaba si foarte simpatica. Am discutat, desi intr-un timp foarte scurt, desPRe foarte multe chestii. Pe mine oricum e usor sa ma tragi de limba, asa ca nu i-a fost greu sa scoata de la mine informatii. Mi-a lasat oricum o imPResie foarte buna. A ramas ca este posibil sa mai colaboram pe viitor. M-as bucura enorm.

PaRtea care m-a uimit a fost insa alta: imi povestea cum ma asteptase toata ziua. Si cum de fiecare data cand suna usa de jos cobora repede, crezand ca sunt eu. Si m-a uimit si cum si-a cerut scuze pentru faptul ca am asteptat-o (desi nu cred c-am asteptat-o mai mult de 5 minute). Asta desi eu eram de fapt cel care intarziase…

PeR total imPResia este pozitiva. Iar PaRtea si mai interesanta este ca in ultima vreme (sa zicem ultimul an) imPResia mea despre PiaRiste a crescut enorm. Simplul fapt ca le zic acum PiaRiste si nu PiaRizde este un semn elocvent. Da, asta era termenul PeioRativ pe care am tot evitat sa-l folosesc. Ca un mic bilant, in ultimul an am dat de o singura PiaRizda care sa-si merite termenul peiorativ. Restul niste PeRsoane foarte de treaba si deloc fitoase. Ori am avut eu noroc de PiaRiste dragute, ori bancurile sunt doar … bancuri. Tind si sper sa cred ca este a doua varianta ­čÖé

Nu ma intrebare cine este PiaRizda. N-o sa va spun sii nici nu va dau vreun indiciu. Daca voiam sa va zic cine e va ziceam din PRima, deci n-are rost sa mai intrebati.

Cam atat desPRe PRima mea vizita intr-o agentie de PR. Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

ps: Fiind PRima mea vizita intr-o agentie de PR, am zis sa ma pozez cu domnisoara Valeria Tudor. Am fost uimit sa vad cum a acceptat din PRima sa se pozeze cu mine. A spus doar ca nu e fotogenica si ca se teme sa nu se sPeRie cititorii mei de poze. Avand in vedere cate poze CU MINE au vazut, slabe sanse…

Comments

comments

2 thoughts on “PRima mea vizita intr-o agentie de PR

  1. Pingback: PRima mea vizita intr-o agentie de PRBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !