Prima leapsa pe 2013 este dedicata … BERII !

Daniel Botea imi trimite o leapsa foarte tare. E adevarat, parca mergeau mai multe intrebari (o sa fac eu una completa despre bere saptamana viitoare sau peste 2 saptamani, cand termin cu licenta). Pana atunci, grabit de tot, raspund la intrebarile lui. O adresez tuturor, nu am timp de dat link-uri tuturor adresantilor (scuze pentru asta). Asadar:

1. Va place berea?

Da, imi place foarte mult. Exact ca Daniel: prefer oricand berea (si vinul, dar berea e pe primul plan) in dauna oricarei tarii smechere.

2. 2. Care este berea preferata?

Hmm, sunt multe beri. As spune TUBORG CHRISTMAS BREW (poate pentru ca e prea rara si nu am timp sa ma bucur de ea indeajuns). Asta desi in general prefer blondele. E adevarat, alea nefiltrate sunt foarte tari (mai putin bergenbier; holsten si ciuc nefiltrate sunt ff bune), dar in mod regulat beau beri blonde. Iar beri fara alcool nu exista dupa mine, sunt jigniri la adresa notiunii de bere (Desi am baut, pe stadion, pentru ca acolo nu aveau altceva). As nominaliza si dintre limonadele cu urme de bere Ciuc Radler, care e clar 10 clase peste concurenta lor directa.

3. Berea ingrasa?

Nu neaparat. Ea ingrasa indirect mai mult, prin cresterea apetitului de mancare. Si prin faptul ca ai mai manca si o aluna, o samanta…

4. Berea este sanatoasa?

In orice caz este mai sanatoasa decat vor sa spuna unii si altii. E mult mai sanatoasa de exemplu decat sucurile carbogazoase atat de populare. Asta e cert.

5. Berea este aliment?

In unele tari e considerata aliment. Depinde insa ce intelegem prin aliment. Berea la mine nu imi tine de foame ci, dimpotriva, imi starneste pofta de mancare. Deci raspunsul meu subiectiv este nu.

Cum am zis la inceput, nu nominalizez pe nimeni din lipsa de timp. Dar toata lumea e invitata ­čÖé

Salutari LA HALBA tuturor ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Prima leapsa pe 2013 este dedicata … BERII !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !