Prima camera de evadare rejucabila

Prima camera de evadare rejucabila

 

La cei de la LockedUp fusesem acum ceva timp. M-a atras atunci camera lor Fifty Shades of Grey. Ramane, din punctul de vedere al senzatie, una dintre cele mai misto camere. Atunci, pe langa camera lor emblema, mai fusesem in Library si Criminal Mind.

LockedUp

De curand aflu ca in locul Library, o camera foarte misto, dar deloc atractiva pentru publicul larg (ce poate fi interesant intr-o biblioteca), a fost deschisa o noua camera: Bonnie and Clyde’s Hideout. In afara de faptul ca aceasta camera este atragatoare datorita renumelui celor 2 gangsteri (pe larg, despre povestea lor, pe Wikipedia), ea mai are o calitate: este prima camera de evadare rejucabila. Bine, asta cu rejucabila este o chestiune relativa. Sa va explic cum sta, de fapt, treaba.

In camera sunt 2 fire total paralele de joc: este jocul lui Bonnie si jocul lui Clyde. Ai posibilitatea fie sa intri in camera si sa faci doar unul dintre ele, urmand a reveni ulterior pentru cel de-al doilea, fie sa intri si sa le faci pe amandoua in 90 de minute. Eu si echipa mea de bloggeri am incercat sa le facem pe ambele in 90 de minute (cam cat un meci de fotbal, fara pauza si fara prelungiri), dand-o in bara spre final.

Bonnie Clyed Hideout Room LockedUp

Tot ca posibilitate de alegere, puteti urma cu totii firul unuia dintre ei, sa-l terminati, urmand ca apoi sa-l incepeti pe celalalt, ori puteti sa va impartiti echipa in 2 si sa faca fiecare partea lui. Am incercat varianta a doua, blocandu-ne la un moment dat. Da, am fost dezorganizati si rezultatul final s-a vazut.

Altfel, pe langa faptul ca este prima camera de evadare rejucabila, aici veti mai intalni extrem de multe chestii misto. Camera, ca atare, este foarte ingenios realizata, unele chestii fiind unice in peisajul camerelor de evadare din Bucuresti. Din pacate, nu vi le pot spune, va las pe voi sa le descoperiti.

Bonnie Clyed Hideout Room

Cam atat despre prima camera de evadare rejucabila din Bucuresti. Astept feedbackul vostru in cazul in care deja ati vizitat-o. Salutari EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Prima camera de evadare rejucabila

  1. Pingback: Prima camera de evadare rejucabilaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Bonnie and Clyde îşi fac apariţia la Locked Up | Pe Ape Tulburi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !