PR UPDATE. Joc 443 :)

Trebuia sa anunt asta de 2 zile, dar anunt acum: acest blog a facut page rank 4. Asta pe langa faptul ca minunat.eu facu si el 3. Acesta este, asa cum ati ghicit, un articol care se doreste a fi unul in care sa ma laud. Desi eu il vad mai mult unul de informare. Toata lumea a scris asta, si-a informat cititorii.

Ce ma uimeste pe mine este faptul ca din ce in ce mai multi nu mai dau 2 bani pe page rank. La fel cum s-a inceput cu zelist-ul, cum s-a continuat cu klout-ul ori cu alexa. Te lauzi cu ceva ce nu mai e la moda. E trist si dramatic šŸ™‚

Si totusi, in cazul in care va doreati sa aflati, am facut page rank 4. Cu toate ca nu pentru unii nu conteaza, va voi informa si cand fac pr 5 si cand fac pr 6, dar si cand voi scadea, daca va fi cazul. E o chestie de normalitate si de sinceritate.

Cam atat am de zis šŸ™‚ Imi cer scuze pentru intarziere (pe facebook am anuntat, pe blog am pus noul widget…). Si promit sa va tin la curent si cu alte noutati blogosferice.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor šŸ™‚ si traiasca tovarashu’ google, seful nostru suprem šŸ˜› (daca scriu d-astea imi va da pr 6 data viitoare, asa am auzit #pesurse )!

ps: Joc 443 pentru ca blogul vechi, pe wp, a ramas la pr 4 šŸ™‚ De bucurat nu ma pot bucura prea mult. Poate doar ca n-am scazut šŸ™‚ Desi motive nu erau

9 thoughts on “PR UPDATE. Joc 443 :)

  1. doar ce am trecut si noi de primul update si suntem fericiti cu un PR 2 šŸ™‚ nu ca ar conta pentru multi chestia asta šŸ˜€

  2. uite ca ma laud si eu šŸ˜€ am rank 3 pe pagina, chiar ma simt mandra šŸ™‚ felicitari Emil Le CinĆ©phile šŸ˜‰

  3. aia care nu mai dau doi bani pe page rank si alexa s-au concentrat pe producerea de continut relevant si de calitate. poate ar trebui sa faci si tu asta.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !