Poze, facebook si fotbal

Discutam acum ceva timp cu tatal unui amic bun al meu despre facebook si poze. El era revoltat pe faptul ca oamenii pun pe facebook poze banale. Cum sa pui poze cu un gratar? Gratarul e ceva normal, poti face si zilnic, cum sa pui poze de la ceva banal? El era totuși de acord sa pui poze speciale, daca ajungi intr-un loc special, daca te pozezi cu vreo personalitate.

(poza cu Cabral facuta la ZileleBiz 2012)

Eu mai am un obicei: fac poze cam peste tot pe unde merg. Acum mai putin, dar pe vremuri faceam tona de poze. Pur si simplu voiam sa-mi amintesc unde am fost pe data cutare si ce am facut acolo. De fiecare data mi se reprosa: si la ce iti sunt utile? Arunci pozele undeva pe vreun hard si nu te vei mai uita in veci la ele… Posibil sa fie adevarat…

Va mai zic acum un lucru: nu mi-au placut niciodata pozele facute cu telefonul. NU ca n-ar exista telefoane care sa faca poze bune. Doar ca am plecat tot timpul de la premisa ca o camera, oricat de veche ar fi, face poze mai bune decat un telefonul. Din acest motiv atunci cand imi cumpar un telefon ULTIMUL criteriu este calitatea pozelor… Totusi, sunt unele momente in care telefonul e singurul device cu care poti face poze.

Si acum, ca la matematica: unim toate cele 3 paragrafe (ecuatii) si intrebam asa: Cum v-ar suna ca pozele voastre sa fie cu adevarat utile? Iar aceste poze sa trebuiasca a fi facute musai cu telefonul, pentru ca orice alt device e interzis acolo? Iar pozele trebuie musai incarcate pe facebook. Da domne, incarcarea unor poze pe facebook se poate dovedi profitabila la propriu. Cum?

Simplu: City Insurance, sponsor al echipei nationale, are pe facebook o pagina unde poti incarca poze de la meciul Romania – Ungaria.

Strangi puncte si poti castiga o gramada de premii promotionale. Iar daca esti cu adevarat bun, devii mai bogat cu 3500 de euro.

Din pacate la acel meci n-am putut sa ajung, asa ca nu pot sa ma laud cu poze d-acolo. Insa ma voi lauda cu poze de la Romania-Turcia daca voi ajunge pe stadion.

Salutari MICROBISTE tuturor si HAI ROMANIA!

Comments

comments

3 thoughts on “Poze, facebook si fotbal

  1. Mie imi plac pozele cu telefonul..pentru ca sunt acele momente cand vezi ceva si vrei sa imortalizezi momentul si nu ai aparatul la tine..(pentru ca nu umbli cu el in geanta zilnic)..
    Succes Emil sa ajungi pe stadion la Romania-Turcia si astept pozele.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !