Povesti despre tine

Povesti despre tine

 

Scrisori catre Rita este printre spectacolele mele preferate. Bazate cartea omonima scrisa de Stefan Caraman, spectacolul se joaca de cativa ani pe scena Teatrului In Culise. Atunci cand am vazut ca o alta carte a aceluiasi autor a fost pusa in scena In Culise am zis ca nu pot rata asa ceva.

Spectacolul se numeste Povesti despre Tine, cartea dupa care a fost facut se numeste 92 de povesti cu carti. Fiind un spectacol care cu greu poate fi povestit, voi da cateva repere. Pe puncte, asa cum v-am obisnuit, spun urmatoarele:

Povesti despre tine

1. Este un spectacol al absolventilor Teen Media, grupa avansati. Este insa in stagiunea curenta a Teatrului In Culise. Pentru acest lucru teatrul merita felicitat: promoveaza tineri actori, dar si scriitori contemporani (mai multe despre Stefan Caraman gasiti pe blogul sau).

2. Spectacolul este alcatuit din mai multe monoloage, spuse pe rand de fiecare actor in parte. Va las pe voi sa descoperiti povestile, sa descoperiti ORDINEA lor si sa decideti singuri care este povestea voastra preferata ori care este actorul vostru preferat.

3. Mi-a placut interpretarea actorilor: mult suflet, multa energie, mult talent. Nu radeti: exista p-acolo elevi de liceu care chiar vor deveni actori profesionisti. Si chiar merita.

4. O persoana care a trait, la propriu, spectacolul, a fost Bogdan. Lui chiar i-au dat lacrimile, iar eu pot confirma acest lucru. Eu sunt mai greu impresionabil, insa nu pot spune ca nu m-a atins si pe mine.

5. Fiind atatea povesti, fiecare extrem de diferita in felul ei, zic ca acest spectacol trebuie revazut. Norocul meu (dar si al vostru) este ca spectacolul se va mai juca in aceasta stagiune. Si tot ca noroc zic ca trebuie sa precizez faptul ca intrarea a fost libera (si, probabil, va fi libera si la urmatoarele reprezentatii).

6. Spectacolul a facut parte din cele 12 zile de pacate de care v-am zis ieri. Ieri fu prima zi de pacate. Programul complet se gaseste atat pe site-ul teatrului In Culise, dar si pe EmilCalinescu.EU. EU voi mai vizita acest teatru abia sambata, la ceva HALUCINOGEN 😀 Cica e tare. Insa pe voi va invit sa mergeti in fiecare zi, de unele spectacole pot garanta ca merita!

7. Despre carte nu pot spune prea multe. Nu am citit-o, dar spectacolul mi-a starnit interesul pentru ea. Pot, insa, recomanda 3 articole despre ea: revistadepovestiri.ro, constantinpistea.wordpress.com si filme-carti.ro.

Cam atat despre spectacolul Povesti despre Tine. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Povesti despre tine

  1. Pingback: Povesti despre tineBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !