Piscine, SPA si alte alea :)

In urma vizionarii filmului Viata lui Pi, ma apucasem sa discut aseara cu un amic pe marginea subiectului numit Piscina/piscine. Tipul sta la bloc ca si mine si considera piscina ca fiind un lux foarte mare. Este ceva la care inca tanjeste. Nu a avut parte de dansa pe moment, dar de, si-o doreste. Bine, nu recomand sa-ti botezi copilul Piscina, dar na. In India se poate.

Legat de asta, am aflat ca exista posibilitatea sa-ti faci piscina interioara. E adevarat, la bloc nu ai spatiu de asa ceva (si nici nu e recomandat), dar daca ai o casuta nitel mai mare parca merge in living asa ceva. Livingul de la o casa cu curte fiind bineinteles mai mare si mai incapator decat banala sufragerie de la bloc.

La discutia asta (visatoare si nebuneasca de-a dreptul) eu ii replicasem ca daca ar fi sa-mi fac maine piscina eu sunt pregatit: am un telefon care poate filma sub apa. De ce ti-ai lua un astfel de telefon daca n-ai piscina? Pai pentru a rezista la apa, la socuri si la alte alea. El e util si daca n-ai piscina. Da’ si cand oi avea piscina…

SI inca ceva: cica acu’ fita este sa-ti faci spa la tine acasa. Piscina deja e pentru cocalari. Sau ma rog, trebuie si ea, dar e de domeniul trecutului. Auzisem ca cica printre bogatani piscina ar fi pentru copii, aia batrani trecand la urmatorul nivel. O fi pueril sa te scalzi in piscina? Nu stiu, doar intreb.

Indiferent ce va decideti sa faceti (pisicina sau spa), puteti sa va aruncati un ochi pe http://www.hobbit.ro/ .Sunt multe firme si site-uri care se ocupa cu asa ceva, dar acesta mi-a atras atentia datorita numelui. Nu stiu cat ii ajuta numele, dar nefiind pe domeniu nu-mi pot spune parerea despre asta. Site-ul arata ok, aici n-am ce sa le reprosez aici.

Cam atat despre piscine ­čÖé Salutari blogosferice tuturor ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Piscine, SPA si alte alea :)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !