Piscina – indicator de bunastare

Piscina este pentru multi idealul in materie de confort. A avea piscina la tine acasa, fie si in curte, este un indicator evident de bunastare. Daca vorbim si de o piscina inauntru, deja vorbim de bastani. De bossi. Piscina in apartament n-am auzit, asta nu pentru ca nu s-ar putea. Ci pentru ca oamenii cu bani nu stau la bloc.

Revenim la oamenii cu bani care stau la curte. Vor piscina, si sa fie cat mai mare. Marimea conteaza deci la piscina. Si vor sa fie, pe cat posibil, personalizata. Adica toti vecinii lui au piscina, cu ce este a lui unica. Trebuie sa fie cumva unica, nu?

Nu stiu pe vremuri cum se proceda, dar mai nou si in cazul acesta prietenul de baza este tot internetul. Printre site-urile de profil iese in evidenta Hobbit.ro .De curiozitate, intru si eu pe acest site. Si aflu ca ar exista 3 tipuri de piscina: din beton (cea mai beton piscina este piscina de … beton), din otel si monoblocul multifunctional. Daca ar fi sa ma iau dupa nume, mi-as alege ori beton, ori ultimul tip. Prea are o denumire pompoasa. Trebuie sa fie ceva cu acest tip de piscina.

Iar daca tot intrati pe acest site, puteti intalni si altfel de chestie utile prin casa si curte:

– SPA – daca v-ati saturat sa dati bani prin oras si considerati ca aveti nevoie de o astfel de relaxare;
– Sauna – pentru cei care doresc sa slabeasca si prin alte metode in afara de clasica infometare;
– Chiosc de gradina – un loc unde poti sta sa te relaxezi, sa citesti o carte sau o revista, sa asculti muzica ori chiar sa iei masa.

Asta pe langa echipamentele de intretinere a piscinei. Piscina nu e precum un tablou. Ea trebuie intretinuta, iar aceasta parte este esentiala. Doar nu vrei sa iei cine stie ce boli din propria piscina. Ca sa nu mai zic de faptul ca avand piscina, atragi prietenii. Care prieteni nu trebuie sa se intoarca cu amintiri neplacute din piscina ta. Adica ai dat atatia bani sa arate bine piscina, si de fapt ea sa fie nesanatoasa?

Cam atat despre site-ul hobbit. Salutari LUXOASE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !