Piese auto avem …

Toata ziua suntem asaltati pe internet de reclame la diverse magazine online. Acum niste electrocasnice, maine niste haine. Toate le putem cumpara de pe net. Bineinteles, la cele mai mici preturi. Si cu livrare cat mai rapida. Si gratis daca se poate.

Lucrul acesta este firesc: am evoluat, deci magazinele online n-ar trebui sa mai fie ceva SF.

Am zis de haine… Este oare bine sa luam haine de pe net? Unii zic ca da, ca ce au hainele, ca marimile sunt universale. Nu e chiar asa, un XXL de la o firma nu corespunde unui alt XXL. Fiecare cu XXL-ul sau cum s-ar spune. Totusi, de ce nu sunt la moda si niste magazine online unde nu ar trebui sa fie probleme. Si aici dam cateva exemple:
– magazine de decoratiuni si alte chestii de pus prin casa;
– magazine de mobila (dai dimensiunile, iti vine intocmai acasa);
– magazine de piese auto.

Legat de ultimele este cu adevarat uimitor. Si asta pentru ca masinile sunt toate la fel. Cauti piese auto BMW? Pai tu ai un anumit model de BMW, iar toate modelele arata fix la fel si au fix acelasi motor. Ca sa nu mai zic faptul ca modele diferite pot avea acelasi motor. La fel in cazul in care cauti piese auto FORD sau cine stie ce alta marca.

Sunt chestii care nu pot fi cumparate din magazine, sunt chestii pe care preferam sa le cumparam „clasic”. Insa piesele auto de ce nu? E vorba strict de timp? Ok, daca ni s-a stricat masina si avem nevoie urgenta s-ar putea ca o comanda online sa nu fie cea mai buna varianta. Dar schimbam o piesa la masina doar in regim de urgenta? Intreb doar.

In alte tari am auzit ca un astfel de comert e mai dezvoltat. Dar poate sunt si mai multe masini ­čÖé

Salutari AUTO tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !