Pierdut intr-un labirint

Pierdut intr-un labirint

 

 

Cand eram mic eram incantat de ideea de a ramane ratacit intr-un labirint. Nu radeti: eram fascinat de acea idee. E drept, probabil din dorinta aceasta prea mare de a ma rataci a rezultat persoana actuala, persoana pentru care orice oras din lumea asta este un labirint.

Oricum, labirintul a fost ceva extrem de interesant pentru mine. Cele pe hartie nu ma multumeau, n-aveau niciun farmec.

Cand au aparut Escape Room-urile in Bucuresti m-am gandit ca ar fi misto sa fie unul si cu un labirint. M-am gandit apoi mai bine si mi-am dat seama ca nu prea e spatiu pentru asa ceva. Mi-am dorit, insa, asa ceva, scriind acest lucru si-n articolul despre Escape Room-ul ideal.

Maze Complete Escape

Intr-un final am aflat ca exista o camera cu o astfel de tematica la cei de la Complete. Asteptarile erau mari, abia asteptam sa intru in labirint si sa ma ratacesc acolo. Da, visul copilariei mele …

Sa va zic ce am descoperit acolo:

  1. O camera extrem de spectaculoasa, oamenii de acolo facand miracole cu spatiul altfel extrem de mic pe care-l au la dispozitie.
  2. O camera grea, extrem de grea, care este terminata cu greu chiar si de catre cei experimentati.
  3. Marea bila neagra: nu este labirintul visat de mine. Nu trebuie sa alegi calea corecta din alte 5, nu te poti rataci. Poti ramane blocat intr-un punct pentru ca n-ai rezolvat un puzzle, insa LABIRINTUL in sine este doar o trece dintr-o incapere in alta. Am fost usor dezamagit, apoi mi-am dat seama ca nu se putea face mai mult in locatia respectiva. Un labirint, asa cum il vad eu, necesita un spatiu enorm, costurile urmand a fi pe masura.

Complete UpSide Down

In afara de Labirint, cei de la Complete mai au si o camera Upside Down. Eu mai fusesem intr-un Upside Down, al celor de la Exitus, asa ca aveam un termen de comparatie. Singurele doua lucruri pe care le pot spune este ca cele 2 camere sunt extrem de diferite, insa cea de la Complete imi pare mai grea (e drept, fiind mai usoara decat labirintul).

Upside Down Complete

Iar daca sunteti impatimiti ai Instagramului si Facebook-ului si va satisfac like-urile, am o veste buna pentru voi: la Complete puteti face poze care vor atrage zeci de like-uri. ­čÖé Daca stiti cum sa le promovati puteti avea mare succes.

UpsideDown Complete

A, si inca ceva: cei de la Complete au aer conditionat, extrem de util in perioada asta. Sa nu ziceti ca nu v-am zis ­čÖé

Complete Escape Room

Cam atat despre escape-ul celor de la Complete. Eu am ramas pierdut intr-un labirint, insa nu chiar cum visam eu ca voi ramane. Atentie ce-ti doresti #cumarveni ­čÖé Despre aventura la Complete a mai scris Doru. Salutari LIBERE tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Pierdut intr-un labirint

  1. Pingback: Cum arata intunericul ⋆ Sandy | Sandy

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !