Petreceri pentru cei mici

Aveti copii? Aveti de gand sa organizati petreceri pentru cei mici? In continuare va voi spune de ce este bine sa faceti asta si de ce este bine sa apelati la profesionisti pentru asta.

Asadar, incepem cu inceputul: de ce petreceri pentru cei mici? Primul instinct pe care-l aveti este sa nu-i invatati pe cei mici cu petrecerile. Ei vor avea timp sa petreaca atunci cand vor creste, se vor distra atunci, de ce sa aiba petrecere cand sunt mici? Care este partea educativa aici?

Paradoxal, chiar este o parte educativa. Si va zic de ce:
– Copilul ori copiii vostri nu trebuie sa fie niste salbatici. Ei dau petrecere, deci invita toata clasa. La randul lor, vor fi invitati de ceilalti la petrecerile lor. Asa se creeaza prieteniile, asa se educa un om sa fie sociabil. Doar n-oti crede ca la petrecere copilul va sta intr-un colt, izolat si suparat pe toti ceilalti.
– Ai 30 de ani si nu stii sa dansezi? Iti pare rau ca n-ai invatat mai din timp, nu? Daca ai fi participat la multe petreceri cand erai mic asa e ca, vrand-nevrand, ai fi invatat? De ce ai vrea ca al tau copil sa fie la fel de neindemanatic? Nu-l condamna si pe el.
– O petrecere de ziua lui (petrecere-surpriza ar fi si mai bine) poate fi o recompensa ideala pentru copil. In schimbul ei i-ati putea cere note mari, sa fie ascultator si alte chestii de genul.
– Puneti-va in locul lui: nu v-ati fi bucurat sa aveti parte de astfel de petreceri? Daca voi n-ati avut, el de ce sa nu aiba?

Acum sa vedem partea a II-a: de ce sa apelam la profesionisti pentru asta? Am fix 3 motive:
1. Economisim timp. Ne gandim tot timpul la bani, dar timpul este o resursa la fel de valoroasa. Time is money, deci mai bine ne ocupam cu ce stim noi mai bine, producem bani, iar de petrecere se ocupa cei specialziati in asa ceva.
2. Organizarea e perfecta. Chiar daca ai timp sa te ocupi tu, anumite aspecte vor fi omise. De exemplu, ursitoarele ori piesele de teatru sunt ceva ce copilul tau sigur va aprecia. Oricat te-ai stradui, trebuie profesionisti zic.
3. Un mic sfat: nu organizati la voi acasa. Cautati firme de petreceri copii bucuresti care au locatii proprii. Nu va doriti ca micutii sa distruga ceva de prin casa voastra. Principiul e simplu: unele obiecte din casa au valoare sentimentala si nu pot fi inlocuite. Ca sa nu mai zic de faptul ca uneori nu e chiar bine sa obisnuiesti niste copii sa vina la tine-n casa. A doua oara s-ar putea sa vina neinvitati. Nu stiu cat este de dorit asta.

V-am convins sa organizati, de acum inainte, petreceri pentru cei mici? Daca da, distractie placuta voua si micutilor vostri. Si salutari PETRECARETE tuturor!

ps: Cand zic PETRECERI PENTRU CEI MICI ma gandesc la reclama care ruleaza in ratb, cu MERITI UN JOB MAI BUN (reclama la un site de recrutare). Da, contrar asteptarilor, „animator pentru copii” nu este chiar jobul ideal.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !