Personalitatea anului in online. Webstock 2015

Personalitatea anului in online la Webstock 2015

 

Anul acesta voi pentru a treia oara blogger acreditat la Webstock 2015. Prima oara am fost in 2012, cand am prins partea a doua, adica de la 14 incolo. Ulterior, in 2013 si 2014 am fost blogger full-day. Cum s-ar zice, blogger full-time full-day.

In 2014 am avut si un proiect in finala, Interviuri pe chat, de care, din pacate, nu m-am tinut asa cum imi doream. Poate daca as fi castigat anul trecut as fi fost mai motivat sa ma tin de ele… Poate … Timpul e dusmanul meu, cum ar zice un clasic in viata 🙂

Webstock 2015

Acum merg la WebStock 2015 cu o mare curiozitate: cine va iesi personalitatea anului in online? Este pe baza voturilor publicului, insa publicul acela este un pic triat. Acum as putea da un pronostic, sa zic cine va castiga, dar nu voi face asta. Si nici macar nu va voi zice cu cine am votat eu (da, mi-am exercitat dreptul de vot, asa cum fac intotdeauna). Va zic doar ca AICI este locul unde puteti face si voi asta. Si va mai zic ca n-am votat cu favoritul, nu-mi place sa fiu deloc cu turma 🙂 Sa vedem daca pronosticul meu se va adeveri (catorva le-am zis pronosticul, insa, repet, nu vreau sa va influentez).

Intel Online Personality of the Year

Programul WebStock 2015 nu este inca disponibil, dar va fi afisat AICI. Inca mai puteti propune atat teme, cat si speakeri. Am propus si eu cativa, fara sa va zic cine-s acestia.

WebStock 2015 are loc si anul acesta la Marriot, fiind organizat de Evensys, principalul partener fiind Vodafone. Astept sa-mi spuneti daca veti fi si voi prin preajma, sa ma trageti de maneca si sa-mi faceti surprize placute, asa cum mi-a facut o bloggerita acum cateva zile. Daca nu v-ati inscris inca, o mai puteti face. Grabiti-va, totusi, nu mai e deloc mult pana la marele eveniment.Si nu uitati sa votati personalitatea anului in online. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si ne vedem la Webstock 2015!

 

Comments

comments

3 thoughts on “Personalitatea anului in online. Webstock 2015

  1. Pingback: Personalitatea anului in online. Webstock 2015Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !