Pentru prima oara TRAPPED intr-un ESCAPE Room

Pentru prima oara TRAPPED intr-un ESCAPE Room

 

Despre celelalte 3 experiente in Escape Room am povestit deja (1 2 3 + a V-a experienta de aseara, articolul aparand inaintea acestuia). Acum, a patra oara, a fost o experienta inedita din 3 puncte de vedere. Asupra lor ma voi referi in acest articol. Asadar:

Prima camer - Elements
Prima camer – Elements
  1. Pentru prima oara, am fost DIMINEATA sa evadez. Ai alta energie dimineata, eu am simtit ca-mi prieste mai bine dimineata. Am avut parca mai multa energie.
  2. Tot pentru prima oara, am fost in mai multe camera in aceeasi zi. Am fost in TOATE cele 3 camere de la Trapped. Cele 3 se numesc The Elements, Don Vito si The Bunker. Ordinea in care am intrat este fix aceasta, fiind, de fapt, ordinea crescatoare a dificultatii: medium, hard, very hard.
  3. Pentru prima oara, a trebuit sa ma declar invins. Bunkerul s-a dovedit o camera prea dificila pentru echipa Internet Explorers, aflata, de aceasta data, in componenta Emil Calinescu, Iulia Boiu, Andrei Ciobanu, Malaezu si Irina Baragoi (aflata la debut).
A doua camera: Don Vito
A doua camera: Don Vito

Partea buna este ca Bunkerul a fost ultima camera. Probabil am fi fost demoralizati de infrangere si nu am fi terminat ultima camera (initial ne gandisem sa mergem a doua oara in Bunker si apoi sa facem Don Vito; zic c-a fost bine cum am ales).

Va sfatuiesc, daca sunteti fani ai conceptului de Escape Room, sa dati o fuga la Trapped, iar pentru un challenge complet faceti ce am facut si noi: toate 3 camerele la rand. Nu e deloc oboseala, ne simteam fresh dupa a doua. E drept, recomandarea este pentru cei deja familiarizati cu conceptul, celorlalti le va fi extreme de greu. Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor, dar si pe pagina lor de facebook.

Ultima camera ne-a pus capac
Ultima camera ne-a pus capac

Trapped este o locatie situata in centrul capitalei, nu departe de Piata Rosetti, pe strada general David Praporgescu nr 18 (pe aceeasi strada este si o cladire de birouri unde se afla sediul Port.ro, cel mai bun reper care poate fi dat). Este o casa veche, primitoare si aparent ascunsa. Dintre toate camerele, cel mai mult mi-a placut Don Vito. Inca sunt fan al fimelor cu mafioti, asa ca m-am simtit, in acea camera, un pic politist anti-mafie. Un gabor insotit de alti 4 colegi, ce-I drept.

Si, da, pentru cei care nu reusesc sa iasa ei folosesc cuvantul TRAPPED. La final, dupa cum vedeti si-n poza, am ramas Trapped in Bunker. Asta e, ma voi revansa la urmatorul Escape Room. Salutari EVADATOARE tuturor!

7 thoughts on “Pentru prima oara TRAPPED intr-un ESCAPE Room

  1. Pingback: Pentru prima oara TRAPPED intr-un ESCAPE RoomBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Room Escape - Trapped - Maraton 3 in 1 - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu
  3. Pingback: Irina
  4. Pingback: Iulia Boiu | TRAPPED într-un joc de escape - Iulia Boiu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !