Sunt cazat la Pensiunea La Villa Cluj

Sunt cazat la Pensiunea La Villa Cluj

 

Sunt la TIFF 2016, unde mi-am propus sa vad mai multe filme ca niciodata. Totusi intre maratoanele de filme de peste zi trebuie sa si stau undeva. Locatia aleasa de mine anul acesta este Pensiunea La Villa din Cluj. De fapt, ca sa vorbesc precum un guru motivational: nu eu i-am ales pe ei, ci ei pe mine. Hai, c-as putea tine o conferinta pe tema asta.

Pensiunea La Villa Cluj LOGO

Locatie

Sa incep cu partea pozitiva sau cu cea negativa? Fara sa fiu hater, zic p-aia rea: e destul de departe. O zic in bani, nu in km: taxiul din gara a fost 20 de lei, iar de la pensiune pana la Casa TIFF a fost 16 lei. Noaptea e mai mult cu 1-2-3 lei, ca-i tarif de noapte.

Legat de taxi, luati musai Taxi Nova, ei stiu exact locatia. Alti taximetristi HABAR NU AU unde se afla. Aseara am nimerit o blonda, care nu auzise nici macar de Strada Nordului. Va dati seama ca eu de Ziua Mondiala a Blondelor am fost condus de o blonda, nu? BEAT THAT!

Partea misto la locatie este ca-i izolata, deci liniste. Si e un peisaj superb.

Peisaj exterior Pensiunea La Villa Cluj

Camerele sunt de fapt niste mini-casute, lipite una de cealalta. Fara etaj, fara altceva. Dezvoltare pe orizontala, nu pe verticala.

Pensiunea La Villa Cluj

Conditii: cum e camera?

Mie-mi place mult: am senzatia de spatiu si, surpriza, NU am dulap: am un fel de masa dulap (adica are sertare in care-mi pot aranja hainele), plus un cuier. Dulap d-ala imens, care sa ocupe loc, n-am, si sincer nu-i duc lipsa.

In plus, nu exista HOL: intri direct in camera. Da, spatiul e folosit judicios. Sa nu mai zic de baie, care-i un fel de patrat in camera. Mi se pare misto ideea, chiar daca atunci cand stau 2 persoane s-ar putea sa fie usor deranjant (depinde cine sunt cele 2 persoane).

Doua paturi mari, care au fost lipite si pe care se doarme foarte bine. Foarte-foarte confortabile.

Televizor LCD si un net foarte bun. E UPC, dar merge foarte bine. Am incarcat deja 2 clipuri pe el. Zic sa vi le arat. Primul a fost ieri, despre blonde:

Al doilea cel de azi, cu 1 iunie:

Revenind la pensiune, mai precizez doua lucruri, usor negative: nu exista frigider in camera (e o moda vad, eu sunt old school, dar am inteles ca lipseste frigiderul, mai nou, si la hoteluri importante) si geamul e o idee cam mic. E drept, un geam larg deschis, la parter, ar fi usor periculos. E aer conditionat, compenseaza.

Emil Calinescu Pensiunea La Villa

Aveti si mic dejun, in pensiune, aveti si piscina (nu am avut chef de ea, dar in alt context as fi zis mersi ca exista), aveti si mese afara unde puteti savura diverse bauturi. Si aveti si un personal foarte prietenos.

Peisaj Pensiunea La Villa Cluj

ACEASTA este pagina de facebook a locatiei, Pensiunea La Villa Cluj. Adresa este Strada Nordului. Nu are numar, este singura chestie de pe strada nordului (undeva sus, dupa livada). Daca aveti chef de relaxare si aveti masina la dispozitie, este o locatie preferabila hotelurilor ultra-centrale, situate in aglomeratie si-n zgomot.

Cam atat despre Pensiunea La Villa Cluj. Acum merg sa mai vad niste filme. Salutari CINEMILE tuturor (pastram salutarile de pe blogul de filme, nu?)!

Comments

comments

9 thoughts on “Sunt cazat la Pensiunea La Villa Cluj

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !