Pe scurt, despre 3 filme

Articolele cinefile s-au inmultit in ultima perioada. Totusi, desi poate parea paradoxal, mai sunt filme pe care le vad si despre care nu am scris. Asa ca din cand in cand voi scrie astfel de articole, in care voi vorbi pe scurt despre mai multe filme. De preferat 2 sau 3 Astazi, 3:

The alibi (2006) este un film foarte bun, bazat pe o idee inovatoare. Nu stiu de ce n-a avut success (la noi sau afara), dar mi se pare mult peste unele filme de Oscar. Ok, o fi chestier de gusturi, gusturile mele intalnindu-se rar de tot cu gusturile criticilor. Daca e sa va bazati de recomandarea mea, eu zic sa nu-l ratati.

The grabbers (2012) este un film mediocre. Clasicele filme cu monstri (acum e marin, ca e spectaculos sa iasa ceva din mare, dar putea fi orice fel de monstru) revin in 2012 cu o poveste spusa deja de mii de ori. Nimic nou, nimic spectaculos, nimic imprevizibil. Un film cu care doar pierzi o ora si jumatate. Cum ar zice un amic: film de duzina. Unii s-ar putea insa sa-l aprecieze, nu este chiar prost realizat. Iar faptul ca actiunea se desfasoara in Irlanda il face nitel (nu mult) mai atragator (exotic sa zicem). Puteti sa-l incercati intr-un weekend in care n-aveti altceva mai bun de facut (asta daca nu sunteti fanii revederii unor filme bune, caz in care acest film va fi ignorant complet).

Heat (1995) este un film absolut genial. Al Pacino si Robert de Niro joaca magistral intr-un film devenit deja clasic.

Per total: un film genial, un film bun si un film mediocru spre slab. Voi alegeti ce sa vedeti ­čÖé

Scurta precizare: Despre filmele noi (vazute in premiera) voi scrie articole distincte. Pe scurt voi prezenta doar filmele vechi. Sunt curios ce parere aveti despre acest lucru ­čÖé

Salutari CINEFILE tuturor.

Comments

comments

One thought on “Pe scurt, despre 3 filme

  1. Poi ala cu Pacino si De Niro e o capodopera.Vazut de mai mult eri si niciodata nu m-am plictisit de el..De celelalte doua chiar nu stiu…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !