Pe 4 iulie sarbatorim EmilcalinescU.EU

Pe 4 iulie sarbatorim EmilcalinescU.EU

 

Pe 4 iulie unii sarbtoresc Ziua Americii. Pe 4 iulie s-a nascut Victor Babes. Pe 4 iulie 1950 a avut loc prima transmisie a Radio Europa Libera. Mai multe despre 4 iulie pe WIKIPEDIA. Cunoscutul site omite insa ceva mega-giga-tera important: Pe 4 iulie sarbatorim EmilcalinescU.EU. Si zic ca avem ce sarbatori. Sa va zic ce s-a intamplat in astia 2 ani:

1. Am scris 1637 de articole (cu acesta), dintre care:
– 90 de articole despre teatru;
– 361 de articole despre filme, dintre care 19 sunt despre #TIFF2014;
– 40 de interviuri, dintre care 4 despre #TIFF2014;
– 35 de articole despre sport, dintre care 8 despre actuala #CupaMondiala.
Am si advertoriale, multe sau putine voi trebuie sa-mi spuneti, insa ele NU sunt si nu au fost niciodata MAJORITARE!

2. Comentariile sunt in numar de 4572, insa acestora se adauga comentariile prin platforma facebook. Alea nu sunt contorizate. Sunt #FARANUMAR, ca sa zic asa!

3. Pagina de facebook a blogului are 1518 like-uri (in acest moment). Insa numarul lor este intr-o continua crestere. Daca nu ai dat like, eu zic sa dai.

4. Am facut page rank 4, lucru cu care ma mandresc, desi n-as avea motive. Cica.

5. Am participat si particip la diverse concursuri, ultimul castigat fiind cel de la Blogal, in urma caruia am castigat un banner pe Romanialibera.ro.

6. Legat de concursuri, am si organizat 14 concursuri, unul fiind inca in desfasurare (CLICK AICI CAT MAI REPEDE!).

7. Nu am scris inca articolul, urmeaza sa-l public (azi, dar pe la pranz), insa anunt aici, pe scurt: un Campionat Mondial de fotbal (soccer) este cu adevarat superb atunci cand pe data de 4 iulie SUA este deja ELIMINATA! Sau, si mai bine, sa fie eliminata chiar de 4 iulie! FOR THE GOOD OF THE GAME! O sa detaliez mai incolo de ce!

Ce urmeaza? Asta depinde de multi factori. Depinde de mine (intr-o mare masura), depinde si de altii, dar depinde SI de voi. Ati fost pana acum alaturi de mine, va multumesc pentru asta! Mi-as dori sa fiti si in continuare alaturi de mine! Puteti da si o mana de ajutor! Asta ca un fel de cadou pentru bloguletul meu!

Si acum o surpriza la care NU va asteptati: pentru ca cel mai citit articol CINEFIL este cel despre filmul Strumfii 2, am obtinut acordul Strumfilor sa cante La multi ani blogului meu. Nu au putut veni la Bucuresti, asa ca au trimis urmatoarea inregistrare:

Asadar, concluzia este simpla: pe 4 iulie sarbatorim Emilcalinescu.EU! Cine nu e cu noi este impotriva noastra si va fi deportat in America, urmand sa aiba grija de el Crucea Rosie. Sau daca nu-l primesc americanii va fi trimis in concediu fortat intr-un salon al Spitalului Victor Babes. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat! Salutari DE SARBATOARE tuturor!

ps: Pe 4 iulie sarbatorim EmilcalinescU.EU. Sloganul este: De 2 ani aveti de toate/pe un blog cu greutate. Veti vedea pe facebook despre ce e vorba!

Comments

comments

12 thoughts on “Pe 4 iulie sarbatorim EmilcalinescU.EU

  1. Pingback: Fugi de Facebook Ads, bloggerule!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !