Pe 1 octombrie incepe … Super-Blog 2021!

Super-Blog 2021

Pentru multi, 1 octombrie echivaleaza cu inceputul facultatii. Am din ce in ce mai multi prieteni care ajung, fie prima oara, fie a doua oara, fie chiar a treia oara, pe bancile facultatii. Altii aleg sa mai faca un master, iar altii se inscriu la doctorat. Unul ca mine, mai modest din fire, se inscrie an de an la … facultatea aceea online numita Super-Blog 2021.

Stiu ca unii dintre voi aveti impresia ca ar trebui sa ma opresc. Considerati ca am ajuns la un nivel mult mai ridicat decat aceasta competitie. Stiu ca pentru multi competitia aceasta este utila pentru incepatori, pentru bloggerii tineri. Altfel spus, eu as fi prea batran, atat biologic, cat si blogosferic, pentru aceasta competitie.

Cum insinuam in primul paragraf, Super-Blog 2021 este o facultate online. Spre fericirea noastra, a tuturor, competitia a fost dintotdeauna una online, singurul lucru offline fiind gala, la care n-am mai ajuns de aproape 3 editii (e timpul, deci). Primele 2 dati nu s-a tinut, din motive de pandemie, iar in primavara am chiulit eu, din motive personale pe care foarte putini le cunosc. De data asta, insa, TREBUIE sa fiu prezent. E ca si cum termini o facultate si nu mergi la gala de absolvire.

Super-Blog 2021 este o facultate cu note, cu premii (sa le zic burse), cu clasament, cu contestatii (din pacate sau din fericire un numar limitat), insa nu are … restante. E drept, din studentia mea destul de bogata (2 facultati si 1 master terminate, plus un doctorat inceput si abandonat) stiu ca daca N-ai restanta, n-ai Prestanta. Eu am prestat corespunzator, in special la a doua facultate, deci stiu ce vorbesc.

Ma rog, restanta ar putea fi orice nota sub 50, doar ca rar de tot s-a intamplat sa fie astfel de note la aceasta competitie. Eu as zice chiar ca orice nota sub 80 este echivalentul unei restante, in momentul in care iei atat stii sigur ca ai facut ceva gresit. Din pacate, insa, nu esti pus sa dai din nou examen, sa refaci articolul, ci ramai cu acea nota care te trage in jos in clasament.

Partea misto, la modul serios, este ca o mare nenorocire pentru tine, o nota de 70, devine o binecuvantare pentru altul. La unele probe, unde plouase cu 60 si 70, unii au crescut in clasament chiar si 20 de locuri. Da, la Super-Blog 2021 chiar poti creste 20 de locuri dupa o singura etapa. Evident, poti sa si scazi tot atatea locuri.

Ca ultim aspect misto, poti participa cu mai multe bloguri. Nu scrii de mai multe ori pentru aceeasi proba, cum as face eu daca mi s-ar da voie, ci doar alegi UNDE sa scrii un articol. Unul se potriveste mai bine pe blogul de film, altul se potriveste mai bine aici. Vorbesc de mine, caci eu momentan sunt inscris DOAR cu blogul meu cel Cinemil. Daca o fi cazul sa inscriu si altele, o voi face pe parcurs.

Mai multe detalii despre Super-Blog 2021 gasiti la adresa super-blog.eu (cititi cu voce tare SUPER MINUS BLOG PUNCT EU). Acolo aveti un buton de inscriere, pentru inscriere trebuind sa scrieti un articol prin care sa va laudati ca ati facut-o. Unul in genul acestuia. Ma rog, chiar atat de bun nu veti putea scrie, ca na, sunt unicat, dar va straduiti si voi sa scrieti ceva (vag) asemanator.

ps: Nu puteti vedea clasamentul INTERMEDIAR al competitiei Super-Blog 2021 decat daca sunteti inscrisi CA PARTICIPANT. Il veti putea afla la final pe cel definitiv. Asa ca nu ma veti putea vedea lider pe parcursul competitiei, ci ma veti putea felicita abia la final.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !