Particip la Social Media Summit 2013 :)

Cum ar trebui sa incep acest articol? Narcisist, adica laudandu-ma ca am primit invitatie la acest frumos eveniment? „Obiectiv”, spunand ce si cum despre acest eveniment, si de ce e important el pentru un om de social-media? Ori sa spun ca acesta a fost practic prima conferinta oficiala la care am participat ca blogger (acum 1 an, la SMS 2012)?

Este un adevar in toate. Da, am fost invitat la Social Media Summit 2013. Acum nu mai sunt invitatii, dar cum cineva refuza, cum se fac invitatii de pe lista de rezerva. Deci e bine sa va inscrieti, poate-poate mai prindeti loc. Eu va astept.

Este o conferinta importanta, de data asta este si cu participare straina. Programul complet este AICI, va dumiriti singuri ce si cum.

Faptul ca anul trecut aici mi-am facut debutul este iarasi un adevar. Pe vremea aia (cat de batraneste suna) nu aveam acest blog, ci doar pe cel de wordpress. Iar cand Chinezu m-a pus sa ma prezint, cu blog cu tot, a fost naspa: pana am zis io ditamai carnatul de blog vechi deja se plictisise lumea…

In incheiere trebuie sa multumesc cuiva: Loredanei Costina, cea care m-a anuntat de eveniment. As fi vazut si eu evenimentul, dar poate era prea tarziu ­čÖé Asa ca ii multumesc Loredanei si promit sa-i dau o bere la eveniment ­čśÇ (cine stie cunoaste ­čśŤ ).

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si sa ne vedem cu bine la Social Media Summit ­čÖé

ps: Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mine va fi prima conferinta pe 2013. Bineinteles, exceptand Open Connect ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Particip la Social Media Summit 2013 :)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !