Pariurile sportive – distractie, noroc, adrenalina

Pariurile sportive – distractie, noroc, adrenalina

 

 

Probabil ca fiecare dintre noi cunoaste persoane care apeleaza la pariurile sportive. Si asta fara a fi dependente de acest lucru si fara a-si ruina viata prin pariuri nerealiste… La fel, fiecare dintre noi cunoaste probabil persoane care joaca la Loto. Tot asa, moderat, fara excese.

Cele doua categorii sunt insa destul de diferite: la pariuri sportive cred ca nimeni nu viseaza sa se imbogateasca, ci mai degraba sa se distreze incercand sa nimereasca un anumit pronostic, cu speranta de a castiga „ceva”; la loterie, este acea tentatie a banilor multi, a norocului enorm care te loveste, totul corelat cu intrebarea „ce ai face daca ai castiga marele premiu” – pe care o vedem in general la stiri, cand se acumuleaza ceva report la 6 din 49.

S-ar putea spune astfel ca pariurile sportive inglobeaza ceva mai mult realism. Nu ca n-ai putea castiga la loterie, insa sansele la un mega-premiu sunt extrem de mici si tin 100% de noroc. La pariuri sportive, evident ca tot cu norocul te confrunti, ca doar este un joc de noroc. Insa, in functie de cotele pe care ti le alegi si de analiza pe care o faci, ai sanse mai mari de a obtine un castig. Insa nu un castig prea mare, cu siguranta nu un castig care sa-ti schimbe viata.

Pariuri

Daca joci la pariuri sportive online sau offline, cel mai probabil o faci pentru distractie, pentru acea emotie resimtita atunci cand verifici rezultatele. Sau, si mai bine, pentru adrenalina din timpul unui meci urmarit live, cand stii ca de soarta partidei depinde biletul tau de joc. Dar nu trebuie sa uiti ca este doar un joc si ca ai platit o „taxa” – pariul tau.

Sansele de castig nu sunt foarte mari, mai ales daca ai un pariu mai complex (cu mai multe evenimente) sau daca ai mers pe o cota mare, cu risc pe masura. Dar este ok sa stii mereu ca pariurile sunt o forma de divertisment (pentru adulti!) si nu o forma de castig sigur. Altfel, ai putea intra in zona dependentei si nu este deloc bine, mai ales ca este vorba despre un joc care implica in mod direct resurse financiare.

Norocul

In Romania exista un interes major pentru pariurile sportive. Pe internet se pot gasi ponturi pariuri si alte informatii din domeniu pe portaluri web special concepute pentru pariori. Daca joci online, nu uita sa alegi doar agentii de pariuri licentiate in Romania, pentru a nu risca vreo amenda. Si nu uita ca norocul nu loveste prea des in acelasi loc si nici ca nu este bine sa-ti fortezi norocul…

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !