Pariuri online

Probabil cu totii ati auzit de pariuri online. Stiti voi vechea poveste: nu mai te deplasezi pana la agentia de pariuri, deci economisesti timp. Aceeasi veche poveste ca la orice magazin online. In fond, d-aia folosim netul, nu?

La pariuri mai sunt si alte avantaje:

– nu mai platesti taxe la stat;
– nu mai platesti oamenii aia si chiria pe sedii (valabil si la magazine online);
– nu mai ai emotii ca mergi cu bani la tine.

Da, nu radeti de ultimul punct: e o mare problema. Stiu cazuri (pe vremuri, nu acu’) , mai ales la o agentie de pe la Obor, unde erau cazuri. Pareau oameni dubiosi p-acolo. Se uita oricum urat la tine. Ce nasol o fi sa auda ca ai castigat 200 de milioane de lei… (iar pe vremuri era o regula cum ca trebuie sa ridici premiul fix de la agentia unde ai castigat). Ceea ce te ducea la situatii absurde: esti la munte ori la mare si pui si tu un bilet . Pana sa se joace toate meciurile, ti se termina sejurul. Surpriza: ai castigat ! Nasol … inapoi la mare daca vrei banii !

Acum la pariuri online e mult mai simplu. Stai acasa, poti fi in Slatina, Bucuresti, Constanta ori chiar Nisipurile de Aur. Pac-pac pariul, banii iti vin exact cand doresti. Ii poti folosi pe loc. Nu stie nimeni ca ai castigat …

Iar acum exista si site-uri unde afli oferta tuturor agentiilor. Site-uri foarte utile. Practic, fiecare agentie de pariuri online are o „super-oferta”. Trebuie insa sa le poti compara pentru a sti care e mai avantajoasa. Pentru tine.

Tin sa mentionez: nu fac pariuri online , cum nu fac nici altfel de pariuri. Pariurile nu sunt o chestie din care sa castige oricine. Castiga tot „cine trebuie”. Totusi, m-am mai temperat, nu mai sunt asa de inversunat contra lor. Desi sincer as prefera sa se parieze doar pe curse de cai, de caini ori pe extra-sport (numere la loterie, cine iese presedintele americii etc). As prefera un sport fara legaturi cu pariurile. Un fotbal in care sa am incredere.

Totusi, respect pasiunea unor oameni. Am multi prieteni care joaca la pariuri. Le respect pasiunea si dorinta de castig. Nu joc, dar fiecare e liber s-o faca. Iar daca ma intrebati pe mine, alegeti pariuri online . Atata tot 🙂

Salutari SPORTIVE tuturor !

ps: E cineva care a castigat vreodata la acest pariuri online?

One thought on “Pariuri online

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !