Pariorii – oameni informati

Din punctul unora de vedere pariorii sunt acei oameni care pariaza constant. Sumele nu ar conta, important ar fi doar faptul ca ei pariaza bani.

Altii considera ca pariorii sunt cei care nu fac nimic altceva. Adica ar fi cei care-si castiga existenta doar din pariuri sportive, cei pentru care cuvinte gen rezultate live, biletul zilei si clasamente fotbal nu sunt doar vorbe in vant. Sunt sursa lor de existenta.

Pariorii cica ar avea o gramada de defecte:
– ar fi niste oameni nechibzuiti: nu toata lumea apreciaza nemunca, nu toata lumea considera ca acesti oameni ar trebui sa poata trai doar din asta;
– ar fi niste oameni nitel antisociali: ei isi fac timpul in functie de meciuri, stau toata ziua (sau cel putin tot weekendul) in fata televizorului si acum a pc-ului pentru a urmari rezultatele echipei favorite;
– ar fi niste „pseudo-microbisti”, care de fapt nu tin cu nicio echipa.

Nu neg aceste defecte, nici nu le confirm insa. Pariorii insa au o calitate pe care eu le-o confirm: sunt oameni informati. Ei stiu o gramada de detalii care noua ne scapa si pe care noi le consideram atat de neimportante.

Iar aceasta calitate este data de site-urile de pariuri. Sa va dau un exemplu: site-ul Betindex este un site foarte bun din punct de vedere informativ. Este foarte bine aranjat si ne ofera o informatie banala, de exemplul clasamentul dintr-o liga europeana, aproape instant. Pe alde GSP ori Prosport trebuie sa caut foarte mult aceasta informatie.

Serios: am intrat de atatea ori pe site-uri de pariuri pentru a afla o informatie necesara. Ca mai e un avantaj: se incarca mult mai repede. Site-urile de sport invocate mai sus sunt suprasolicitate si mai au si tona de reclame. Pe telefon mai ales timpul de incarcare este foarte mare.

Pariorii sunt deci cum vreti voi din multe puncte de vedere, dar sunt oameni informati. Macar pentru asta ar trebui sa-i apreciem, si deopotriva sa apreciem si site-urile de profil.

Salutari INFORMATE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !