Parfumuri online

Parfumuri online? Nu e ceva imposibil, e chiar realitate. Dupa magazine de electronice, magazine de haine si magazine de diverse accesori (genti de exemplu), a venit randul magazinelor de parfumuri .Inainte de a vedea utilitatea unui magazin online de parfumuri, sa vedem cum ar trebui sa alegi un parfum. E clar ca nu de pe net.

Pai intai si intai sa te informezi nitel. Nu mult, doar nitel. Afli de exemplu ca parfumul care se potriveste lui X nu se potriveste si lui Y. Fiecare are un miros specific al pielii, pe care oricat de mult te-ai spala si te-ai parfuma, tot ramane. Intr-o proportie mai mica sau mai mare. Cum ajungi la concluzia ce parfum ti se potriveste (atentie, atat ca femeie, cat si ca barbat)? Pai e bine sa te consulti cu specialisti, dar e bine si sa testezi. Si mai conteaza si gustul personal. Cum ar fi sa te dai cu un parfum care tie-ti displace?

Legat de asta, tin minte o faza din liceu: aveau niste colege (vreo 2 sau chiar 3) un parfum cu miros de pepene galben. Un coleg era absolut oripilat de acel miros, dar lor, fetelor, le placea. E de discutat acum daca e bine sa te dai EXCLUSIV cu ce-ti place tie sau nu. Unii zic ca da, altii ca nu.

Mai exista apoi intrebare: unde mergi? Te duci la o intalnire de 2-3 ore? Sau vei fi toata ziua plecat? Iesi seara sau pleci de dimineata? Parfumul se mai alege si in functie de aceste lucruri. De exemplu, la un interviu de angajare poate nu e bine sa vii cu un parfum foarte tare. Sau daca te duci cu un d-ala, iti asumi acest lucru.

In final, dupa cateva incercari, o sa gasesti un parfum „al tau”. Si amestecat cu mirosul propriu, o sa gasesti un parfum care te va defini. O sa fii eventual recunoscut dupa miros. Unii un miros mai puternic, altii un miros mai „soft”.

Dupa acest lucru, poti cumpara acel parfum de oriunde. Inclusiv din magazinele de pe net. Acel parfum va avea totdeauna (daca e original) acelasi miros. Iar cine are nasul fin si format, isi va da seama daca e original sau copie. Asa ca argumentul cu: nu poti TESTA parfumul inainte , pica. Tu stii ce cumperi. Ok, daca nu stii ce, atunci e o mica problema. Desi uneori iti poti da seama dupa descriere cam cum e parfumul.

Salutari PARFUMATE tuturor ­čÖé

Comments

comments

5 thoughts on “Parfumuri online

  1. Nu-i r─âu s─â cumperi parfum de pe net… Dac─â po┼úi s─â iei haine, m├óncare, de ce nu ┼či asta? Adic─â, cum ai zis ┼či tu: po┼úi s─â cumperi parfum de oriunde, nu neap─ârat de pe online… Mie ├«mi place s─â miros, c─â nu m─â pricep s─â aleg parfumurile dup─â arom─â, marc─â sau ceva mai complex… dar v─âd pe net, ├«mi fac o idee ┼či dac─â ├«mi place ┼či mirosul, ├«n magazin, ├«l cump─âr! Foarte simplu… eventual, vezi ┼či la ce magazin s─â te duci, nu umbli brambura prin ora┼č :)).

  2. Pingback: Leapsa literelor | Probiu.ro
  3. Cum zicea si cineva mai sus, e cam riscant sa cumperi de pe net. Online, ar fi bine sa cumperi doar de pe site-uri care au devenit un brand si care pot oferi o nivel de incredere mai mare.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !