Parchet …

Nu stiu cati dintre voi si-au amenajat ori renovat o casa recent. Cei care au facut-o vor avea habar despre ce vorbesc eu acilea. Ceilalti vor lectura acest articol ca pe oricare altul.

Asadar, printre chestiile pe care trebuie (sau nu) sa le pui intr-o casa este si parchetul. Asta desi o casa cu parchet iti poate parea „demodata”. Cica bunica avea, si strabunica, tu esti modern. Tu n-ar trebui sa detii asa ceva in casa. Tu ar trebui sa pui linoleum ori cine stie ce altceva, fara covor bineinteles. Pe langa argumentul estetic mai este si cel legat de microbi: voi stiti cati microbi se ascund in acel covor? Bineinteles ca cu acest argument convingi orice mamica grijulie care vrea ca al ei copil sa creasca in cele mai bun conditii.

Totusi, nu v-ati dori un parchet masiv? Oricat de „demodat” ar parea unora, mie-mi pare inca o solutie buna. E adevarat, eu as incerca unul care sa nu scartie foarte mult. Nu mi-as dori ca in casa mea sa aud orice miscare a oricarui membru al familiei, desi la un moment dat s-ar putea sa-mi doresc asta (impotriva hotilor, bineinteles).

Discutia despre covoare este iarasi veche. Aici sunt pareri impartite. Va dau un argument pro si unul contra:

1. Am stat in camera, cateva luni, fara covor. Vai ce bine se auzea muzica. Diviiiiiiiiiiiiiin. Cu covor se aude destul de infundat. Deci daca vrei o casa unde sa dai bairam, renunta la covor.

2. Fara covor imi pare insa atmosfera de spital. Si urasc din suflet spitalele. Asa ca parca mi-as pune. Pentru a fi impacat sufleteste. Pe bune: in casa ta trebuie sa te simti tu bine. Nu conteaza moda, nu conteaza altceva. Home sweet home ­čÖé

Nu stiu cu care argument sunteti mai de acord, dar eu zic sa va ganditi bine ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si spor la renovari ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Parchet …

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !