Paradoxuri despre antrenorul Mircea Rednic

Despre antrenorul Mircea Rednic ati auzit sigur. Si voi, microbistii, dar si voi, cei care nu prea aveti treaba cu fotbalul. Dupa parerea mea este cel mai paradoxal antrenor din fotbalul romanesc. Un personaj fabulos, pe care insa eu, ca patron, nu l-as angaja niciodata sa-mi antreneze echipa. Am anticipat nitel articolul? Mea culpa… (se cheama spoiler).

Sa vedem acum cateva multe paradoxuri despre antrenorul Mircea Rednic:

 1. Antrenorul Mircea Rednic este printre cei mai titrati antrenori romani. Cat era antrenor la CFR era cel mai titrat antrenor din liga 1…

 2. Cu toate ca antrenorul Mircea Rednic are marele merit in prima retrogradare a Craiovei…

 1. Cu toate ca antrenorul Mircea Rednic reusise sa se claseze pe locul 4 cu un sezon inainte…
 2. Antrenorul Mircea Rednic a antrenat si pe Dinamo si pe Rapid (idem Astra si Petrolul), cu ambele luand ultimul titlul din palmaresul lor…

<

p style=”text-align: center;”>

 1. Cu toate astea, de fiecare data antrenorul Mircea Rednic a plecat cu scandal…si a lasat in urma un vestiar divizat…
 2. CU toate astea, antrenorul Mircea Rednic nu le-a antrenat o singura data, el antrena si revenea la locul faptei constant, intr-un aparent masochism.

 3.  Antrenorul Mircea Rednic a avut pe mana 2 echipe relativ bogate, Bacau ori Alania (in Rusia), unde n-a reusit mai nimic…

 4.  Antrenorul Mircea Rednic visa sa antreneze pe Standard in Belgia si nimeni nu-i dadea nicio sansa. Toti radeau de el si de visul sau…

 5. Totusi, visul i s-a indeplinit: antrenorul Mircea Rednic a antrenat pe Standard Liege.

 1. Paradoxal (sau nu), antrenorul Mircea Rednic a avut un sezon foarte bun cu Standard.
 2. Cu toate astea, contractul nu i-a fost prelungit, antrenorul Mircea Rednic plecand dupa mai putin de 1 sezon de acolo.

 3. Si acolo fanii il regreta pe antrenorul Mircea Rednic.

 4. Antrenorul Mircea Rednic Este considerat antrenorul-impresar, el ocupandu-se de transferurile echipelor pe care le antrena. A adus si jucatori valorosi, dar si petarde celebre…

 5. Cu toate astea, antrenorul Mircea Rednic se poate lauda ca a format cativa jucatori tineri, primii care-mi vin in minte fiind Florin Bratu si Daniel Niculae.

 6. Antrenorul Mircea Rednic a antrenat atat in Belgia, cat si in Kazakstan.

 7. In strainatate, pe unde a antrenat (a mai antrenat si la Arabi, si la Rusi pe Alania), antrenorul Mircea Rednic a tins sa aduca jucatori romani cu el. De cele mai multe ori s-a fript cu ei. Era acuzat ca-i plac prea mult jucatorii romani (Erau prea multi, mai ales in Kazakstan).

 8. Cu toate astea in liga 1 antrenorul Mircea Rednic aducea prea multi straini si era acuzat ca NU ii plac jucatorii romani.

 9. Cu toate astea, la CFR Cluj antrenorul Mircea Rednic s-a certat fix cu strainii si a incercat sa atraga romanii de partea sa.

 10. Antrenorul Mircea Rednic a declarat de mai multe ori ca nu va mai semna cu nicio echipa din Romania. Penultima oara dupa ce semnase cu Standard. Ultima oara cand a plecat de la CFR (acum cateva zile). Oare care va fi urmatoarea sa echipa?

 11. Citind toate astea, va mira sa aflati ca antrenorul Mircea Rednic are un palmares foarte-foarte bun (Statistic vorbind)?

 12. Iar citindu-i palmaresul va mira faptul ca antrenorul Mircea Rednic nu a antrenat niciodata nationala (si nu pare a fi niciodata in carti pentru ea)?

 13. Cu toate astea, sunt in Romania atatia suporteri care suspina dupa antrenorul Mircea Rednic si il considera chiar si selectionerul perfect.

<

p style=”text-align: center;”>

 1. Ultimul punct, cel mai important: oriunde se va duce, antrenorul Mircea Rednic va avea polite de platit si revanse de luat.

Serios: eu l-as intervieva, l-as invita in emisiunea mea, l-as studia (pe el, as intreba oamenii care l-au cunoscut despre cu el, eventual familia), as scrie chiar o carte despre el.. Dar daca as fi patron IN VIATA MEA nu as angaja  antrenorul Mircea Rednic. Nici macar portar la stadion, ca si d-acolo e riscul sa bage strambe.

Apropo, daca nu stiati, antrenorul Mircea Rednic e poreclit strambul… Niste heitari i-au pus porecla asta, bineinteles. Si pentru ca tot sunt heitar, urez si eu SALUTARI STRAMBE tuturor!

ps: Uitati-l pe antrenorul Mircea Rednic – Strambul in actiune, dupa Craiova-Rapid:

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !