Pana si Dumnezeu a auzit de EmilCalinescu.eu. Pe scena la Comedy Show

Pana si Dumnezeu a auzit de EmilCalinescu.eu. Pe scena la Comedy Show

 

Se da urmatorul clip (filmat, dupa cum vedeti, de Serban Paun aka www.ptm.ro):

Si acum contextul, pe larg. Am fost de mai multe ori la show-uri de improvizatie. Primul show de improvizatie a fost Comedy Show, insa am mai vazut apoi si trupa IELE, si trupa BackStage Boys. Am avut o experienta si de cealalta parte a baricadei, cand am luat si o lectie de improvizatie, alaturi de alti cativa bloggeri, la Qfeel.

Comedy SHOW

Pe scena, la un show de improvizatie, am mai urcat la IELE. Eu aveam mainile unei tipe, ea trebuia sa vorbeasca in functie de gesturile mele. Ma rog, am urcat si la Backstage boys, unde chiar m-am simtit ciudat. Acolo trebuia sa scot niste sunete, in functie de ce faceau actorii (Sa fac ca zgomotul unor pasi, ca vantul, d-astea), doar ca nu am fost obisnuit cu microfonul. Prima oara facusem prea tare, apoi m-am speriat si faceam foarte incet. Eu auzeam, dar altii nu. Partea misto, insa, a fost ca am fost recunoscut ulterior: tu ai fost pe scena la BackStage Boys aseara. Si tare bine m-am simtit 🙂

Save the date

Duminica, insa, a fost o situatie oarecum speciala. Adriana (nu e bloggerita, nu am ce link sa ii dau) m-a invitat la spectacol, spunand ca o castigase. Fusese pe scena alaturi de Serban. Nu stiam exact ce facuse pe scena, insa nu eram chiar strain de astfel de show-uri.

Eu sunt cu spatele, usor de recunoscut datorita camasii mele inflorate :)
Eu sunt cu spatele, usor de recunoscut datorita camasii mele inflorate 🙂

Vine ziua de duminica. Intrebare: cine vrea sa primeasca un cadou din partea noastra? Eu ridic, din instinct, mana. Stiam ca nu pot pati nimic rau, stiam ca ma voi simti bine acolo, pe scena. Si incep intrebarile: cum te numesti, cu ce te ocupi…? Sunt intrebat inclusiv ce i-as cere pestisorului de aur daca l-as prinde. Eu, vrand sa fac o gluma (care nu mi-a iesit), am zis ca i-as cere bani. Cand am fost intrebati CATI bani, am zis, calm: PE TOTI PE CARE-I ARE! Ati vazut, probabil, in clip, care a fost rezultatul acestei replici, deci intr-un final gluma mi-a iesit. Sau, ma rog, m-au salvat actorii :))

Comedy Show poza

Unii ma vor acuza de spoiler, ca dau din casa. Partea misto, insa, la show-urile de improvizatie este ca nu poti face spoiler. Oricate detalii dai din spectacol, tot va avea farmec sa-l vezi. Ganditi-va ca-s persoane care merg constant la astfel de spectacole, de fiecare data gasind chestii noi. Chiar daca, in 5 saptamani, vezi toate probele posibile, acestea tot diferite vor fi. Show-ul de improvizatie este ceva unic, fara ca acest cuvant sa fie vreo metafora. El trebuie luat in intelesul sau cel mai propriu.

Comedy Show dedicatie

Titlul, Si Dumnezeu a auzit de EmilCalinescu.EU, face parte din cantec (da, cadoul meu a fost muzical). Nu este inventia mea, dar este atat de misto de-mi vine sa-l pun ca slogan al blogului. Da, am fost pe scena la Comedy Show si m-am simtit al dracului de bine. Va sfatuiesc si pe voi sa mergeti la show-urile lor (din La Scena) si sa nu ezitati sa urcati pe scena. Va puteti intoarce cu niste amintiri de neuitat. Salutari IMPROVIZATE tuturor!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !