Om ocupat. Bizcamp. Zilele BIZ.

Multa lume are ceva cu cei care dau tot timpul aparenta de om ocupat. Ori cei care chiar sunt efectiv. Desi cei din urma sunt macar sinceri.

Mentionez ca si eu aveam pe vremuri ceva cu acesti oameni. Sunt unii care pur si simplu sunt vesnic ocupati. Oricand ii suni au ceva de facut. Uneori e enervant. Acum cativa ani ma intrebam: bah, cand voi ajunge si eu sa fiu pe bune un om ocupat? Desi poate parea paradoxal, se pare ca chiar am ajuns.

Iar partea care-mi place si mai mult ca ma inscriu aproape de fiecare data cu alta calitate a mea. Ba sunt student, ba sunt blogger, ba sunt ambele. Sa va dau cateva exemple din trecutul nu prea indepartat:

1. La Universitatea de Vara de la Predeal am fost in calitatea mea de … student. Once a student, always a student, nu?

2. Imediat de la aceasta Universitate de Vara m-am dus la WebStock. Aici calitatea mea se schimbase brusc: eram BLOGGER.

3. A urmat cursul de Formatori. Inca n-am scris despre el impresiile. Urmeaza cat de curand. La acest curs a fost marfa rau inscrierea. Pe langa partea deja povestita, cum am aflat eu de curs in timp ce eram la Zimnicea, mai e si alta. La fel de misto. Cursul se adresa urmatoarelor persoane (sub 30 sau 35 de ani, nu mai stiu sigur):
– studenti;
– absolventi de facultate;
– studenti la a II-a facultate;
– masteranzi ori absolventi de master;
– doctoranzi la zi.

Eu citeam categoriile si mai-mai sa le bifez pe toate. Adica in afara de prima, eram cam toate. Ma simteam asa bine. Pacat ca nu era si categoria BLOGGER, s-o bifez si p-aia!

4. A urmat apoi inscrierea la ZileleBiz. Si am fost atat de fericit cand m-am vazut admis. Aici sunt in calitate de … blogger (oficial si acreditat).

5. Maine urmeaza BizCamp. Este organizata de aceeasi revista Biz, dar este adresata … studentilor. Merg, nu lipsesc.

6. Pe langa astea, mai sunt tot felul de cursuri. De exemplu, este unul duminica (si inca 2 duminici d-acu inainte). Detalii si inscrieri AICI .Ah, da, sunt om ocupat tot weekendul asta. Ca si saptamana viitoare.

7. Partea cea mai interesanta (si ciudata) a fost insa cand am dat de un alt mini-training. urma sa se intample la Universitatea Lumina. Sambata. De ce ciudata? Pentru ca a trebuit sa refuz. Sunt la BizCamp in acea zi. Pe bune, ma simt ciudat sa REFUZ. Refuz chestii care-mi trebuie. Trebuie sa fac alegeri. E adevarat, am principiul respectarii promisiunii, pe care nu-l respect chiar de fiecare data din pacate. Asa ca daca am promis ca merg la BizCamp, daca acolo m-am inscris intai, pai acolo merg.

Concluzia e simpla: devin um om ocupat. Din ce in ce mai ocupat. Si ma bucura acest lucru. Iar acest lucru mi-a fost subliniat si de o amica, ieri, care ma invidia pentru viata „interesanta” pe care o duc. Oare asa interesanta viata duc?

In final, 2 chestii de precizat:

1. Un clip misto de la ZileleBiz, cu bloggeri. Nu sunt si io p-acolo, dar cine stie ce ne va rezerva viitorul?

2. La BizCamp, aceeasi problema. Unele workshopuri sunt in acelasi timp. Pacat. De unde sa stiu eu care e mai interesant? As fi vrut sa particip la toate. Sau macar la cat mai multe 🙂

Un om OCUPAT va transmite salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !