Oferta de 1 aprilie: Carne de peris la jumatate de pret

Cum ar trebui sa incep acest articol? Cu faptul ca in super si hyper-marketuri gasim reduceri la absolut orice, mai putin la carne? Cu faptul ca 1 aprilie este o zi pe care multi o evita pentru a face promotii (De teama sa nu fie luati in ras)? Cu faptul ca am fost la un eveniment organizat de cei cu celebra lor Carne de Peris si ca mi-au placut super-mult toate produsele? Toate lucrurile astea sunt adevarate. Si toate au legatura foarte mare cu ceea ce urmeaza sa va spun.

Asadar, sa incep cu prima parte invocata: cum v-ar suna sa aflati ca magazinul cutare are reducere la carne? Astazi, toate produsele din carne le avem la jumatate de pret. Mie unul mi-ar surade si m-as bucura. Iar daca acea carne este si gustoasa si sanatoasa bucuria ar fi cu atat mai mare. Si atentie: ma refer la carne in sens general, poate fi orice produs din carne.

Legat de 1 aprilie stie toata lumea: e ziua pacalelilor. Nu am vazut magazine care sa ofere reducere de 1 aprilie. De 1 martie da (mai ales pentru fete), de 1 iunie da. De oricare alta data da, de 1 aprilie nu. E o frica enorma a companiilor de a-si asocia in vreun fel imaginea cu acest 1 aprilie. Trist si ciudat.

Legat de Carnea de Peris ramane cum am stabilit: au produse foarte bune. Nu-s chimist sau doctor sa spun ca-i mai sanatoasa ca altele, dar lumea asa zice. Cum nu s-a gasit nimeni sa-i contrazica merg si eu pe mana lor. Si mai ales pe mana traditiei indelungate a preparatelor de Peris.

Ce legatura au toate astea? Pai de 1 aprilie puteti cumpara orice produs din carne, din cele 2 magazine PEris, la jumatate de pret. Toate detaliile le gasiti in comunicatul lor de presa.

Eu laud initiativa din toate punctele de vedere:

1. Ideea de brand de carne mi se pare tare. Te duci la magazinul X si ti se spune: carnea e de la o macelarie. Azi e buna, maine-i proasta. UN BRAND de carne este o idee buna pe care ar trebui s-o incurajam.

2. Reducere la produsele din carne? De ce nu. Oricum e o reducere mult mai utila decat multe altele.

3. Asocierea brandului cu data de 1 aprilie nu este deloc periculoasa. Este o data ca oricare alta, de ce sau de cine ne-ar fi frica? Pe bune.

Va invit sa devalizati (in sens pozitiv) magazinele Peris de 1 aprilie. Si va urez si sa aveti pofta 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

One thought on “Oferta de 1 aprilie: Carne de peris la jumatate de pret

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !