Obsedat de haine?

Salutare din nou,

Nu stiu daca e de bine sau nu, dar se pare ca am ajuns colectionar de haine. Ma rog, colectionar de anumite haine. Asadar, mi-as lua IN PROSTIE tricouri si camasi. Plovar, vesta, geaca, d-astea nu. Un sacou asa ar mai merge, sa fie unul nou ceva. Dar camasi si tricouri … Iar mai nou port cand e frig tricou pe sub camasa, asa ca acum caut sa le asortez (deci tricourile normale, nu cele polo, le port SI in anotimpurile necalduroase).Ce fac cu atatea habar n-am…

Si culmea, cum vad ceva „interesant”, cum iau. Ultima oara am fost la Slatina. Aventura completa am povestit-o la mine si la Spanac . Dar n-am aratat „Achizitia”. O arat acum:

Nu dati cu pietre: poza e facuta de mine cu mine. Eram singur acasa in acel moment. Lasand la o parte asta: camasa era „la reducere” si am dat pe ea doar 20 de lei. Mult, putin, habar n-am. Atat fu.

Si imediat dupa a venit si tricoul castigat (despre el am scris pe larg la Blogatu , ca acolo l-am castigat):

Tricou Puma original. Pretul era undeva la 200 de lei (180 sau 190, ceva de genul). Eu ma bucur , e de calitate. Dar intrebarea logica: aveam nevoie? Imi amintesc de un aforism (habar n-am cine a zis, dar eu l-am vazut pe facebook la cineva): am tot ce-mi doresc, dar nimic din ce am nevoie. La mine se aplica intocmai. La haine mai ales!

Eu intru intr-un magazin si vad ceva ce-mi place, ma duc si iau. Nu ca as avea nevoie, am chiar prea multe. Si nu, nu ma gandesc sa arunc ceva. Singurele haine aruncate sunt cele demult, de cand eram mic, care nu mai imi sunt bune. Aruncate, date de pomana, whatever. Dar sa dau un tricou care INCA MI-E BUN?! De ce as face asta?

Daca ma intrebati cate am nu stiu. Sa zicem vreo 30. Si se tot aduna. Primavara si vara asta am tot colectionat: am unul cu roblogfest, unul cu lumeaauto, unul cu portugalia, unul cu olanda… Tricoul de mai sus cu Puma … Si vara nu s-a terminat…(sa nu mai zic ca cele mai bune oferte la tricouri sunt iarna).

Pe bune,e grav? Adica cleptoman e cel care nu se poate abtine sa nu fure. La mine cu hainele cum se numeste? Si daca e boala, cum as putea-o trata?

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

5 thoughts on “Obsedat de haine?

  1. Nu vere nu e nimic grav! E bine ca ai banet sa iti cumperi ce-ti place!!! Mai da si mie sa imi mai cumpar si eu! Asta nu e boala! E ceva normal! Foarte normal chiar! 🙂

  2. De fapt criza are la mine alte efecte: in loc sa cumpar chestii de 100 de lei cumpar chestii de 10. Probabil o sa ajung sa cumpar de la second, dar actiunea in sine de a cumpara o voi pastra 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !