Oale aveeeeeeem …

Acum cat timp ati fost ultima oara intr-o piata sau intr-un targ? Unii sunt fitosi si se lauda ca n-au fost niciodata. Altii, mai putin fitosi, spun ca au fost mai demult, dar ca s-au „Desteptat” (modernizat) intre timp. Mai sunt si altii care merg si acu si care recunosc acest lucru.

Sunt unele lucruri care pot fi cumparate de oriunde, gen haine (gasesti si-n targ, si-ntr-un mall luxos, si in hypermarket, dar si pe net), lucruri pe care e preferabil sa le iei din piata, gen legume (nu dau nimic pe o leguma naturala cumparata din piata, de la taran) si lucruri care aparent nu pot fi cumparate decat din piata.

Si aici dau exemplu oalelor de bucatarie. Pe bune: voi stiti vreun MAGAZIN (oricare) de unde sa cumparati oale? De toate categoriile, de toate felurile, oale sa fie. Daca e sa ma intrebi pe mine, eu as zice: DIN PIATA. Ok, sunt magazine pe langa piata (in Obor stiu vreo 2) de unde iei asa ceva. Toata lumea le stie, toata lumea ia d-acolo. In mall nu prea gasesti asa ceva. Alte magazine cam rar.

Si totusi, internetul sa nu te ajute deloc? Deloc-deloc? Se pare ca da. Am gasit aici asa ceva si m-am mirat (dar si bucurat in acelasi timp). Nu au doar oale, au orice accesoriu pentru bucatarie, de la tacamuri, seturi de cutite (tot ce va puteti imagina) pana la chestii aparent inutile, gen chestii pentru pastrarea si servirea vinului. O bucatarie completa are si chestii de genul ­čÖé

Ca de obicei, in opinia mea internetul este cea mai buna solutie. Intre a lua de la marginea drumului, din piata, dintr-un magazin ori de pe un site, prefer ultima varianta. Asa sunt eu, un om mai … VIRTUAL ­čÖé

Ce solutie alegeti voi ramane de vazut ­čÖé Eu doar v-am semnalat ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !