O zi fara laptop

Check Out Timisoara

O zi fara laptop

 

Am avut 2 mici excursii weekendurile precedente: 1 zi in Craiova si 1 zi in Timisoara. Ma rog, in Craiova am stat nitel mai mult, ca a doua zi am luat trenul de 4 jumate.

Stand doar o zi, sau o zi si un pic la Craiova, am decis sa nu iau laptopul cu mine.  Bine, in cazul excursiei la Timisoara ideea era ca nu aveam cum, ca era limita la bagaj.

Oricum, ce am observat eu din aceste 2 zile. O chestiune foarte importanta:

1. Am dormit mai bine. Laptopul ma oboseste, dar ma face cumva de nu pot dormi. Nu se compara cu statul pe telefon ori tableta. Nu ma intrebati de ce. Probabil si din cauza pozitiei: la laptop stau tot timpul la masa, pe tableta ori pe telefon stau din pat, intins. O avea legatura, zic.

2. Ma culc mai devreme. Daca la 11 deschid laptopul, sigur ma prinde ora 2 butonand. La Timisoara ar fi fost grav, ca la 5 a trebuit sa ma trezesc. Faptul ca nu mi-am luat laptopul la mine m-a facut sa am cu adevarat parte de un concediu. De o vacanta binemeritata.

 

Ar mai trebui sa adaug linistea mea sufleteasca? Pai o zic si p-asta: desi am tot fost pe la hoteluri si pensiuni si n-am patit nimic, in mintea mea tot am impresia ca cineva va intra in camera si-mi va fura laptopul. E drept, tableta mea valoreaza mai mult decat laptopul meu. E vorba de un laptop de 4 ani, totusi… Probabil si telefonul e in aceeasi situatie.. Doar ca, vedeti voi, pe astea le am tot timpul la mine. E posibil si sa-mi dea cineva-n cap si sa mi le ia, nu neg, dar de asta nu ma tem. Nu ma intrebati de ce.

Dupa succesul testului O ZI FARA LAPTOP, voi incerca data viitoare o saptamana fara laptop. Cand voi reusi performanta sa rezist o luna fara laptop va trebui sa-mi dati un premiu. Si ceva de mancare, ca o luna fara laptop inseamna, la mine, o luna de concediu fara plata :)) Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !