O piesa desantata – miercuri, ora 22, B52

De Marius Manole probabil ati auzit. Citisem despre el, nu demult, cum ca batuse recordul reprezentatiilor: 15 reprezentatii in 12 zile. Dupa ce citisem acel articol intrebasem o amica: auzi, tu ai putea sa URMARESTI 15 spectacole de teatru in 12 zile? Acea amica imi zisese ca are dubii, insa s-ar incumeta sa le vada pentru Marius Manole (UPDATE: Aflu ca Marius Manole va juca, in aceasta luna, in 40 de spectacole. Un alt record zic – sursa: Teatrul nu e o cladire). De spectacolul O piesa desantata ati auzit?

Eu am auzit, de bine doar, va dau in continuare si voua cateva citate din articolele aparute in online despre O piesa desantata:

În spectacolul regizat de Dorina Chiriac, […], se vede stilul artistului antrenat şi perfecţionat în Teatrul de Comedie. Dorina Chiriac duce spectacolul, cu mână de fier (metal topit imediat de admiraţia colegilor ei), spre înalte culmi ale replicii şi progresului în umor. Şi demonstrează că râsul din gura oamenilor poate evolua. Îl ajută să evolueze nişte actori care se iubesc şi pe scenă, şi în afara ei. (agenda.liternet.ro)

Personajele sunt pur si simplu delicioase. Te uiti la ele, le asculti, razi de ele si cu ele si nu te mai saturi… vrei tot mai mult. Si ai noroc, pentru ca pe masura ce piesa se consuma replicile si jocul actorilor este din ce in ce mai bun.
Se cearta, se bat, se impusca, se apara.
Este o intamplare despre experiente sexuale deosebite, dominare, iubire, frustrare, determinare si umor, mult umor. (koolhunt.ro)

Actriţa Dorina Chiriac îşi pune la bătaie toată imaginaţia, experienţa şi lecţiile primite la clasa profesoarei Sanda Manu, într-o regie atentă la detaliile de personaj, actorii se simt bine cu şi între ei, iar spectatorii se manifestă audibil de la chicot la hohot. De râs, fireşte. (yorick.ro)

Va recomand cu caldura aceasta piesa pe care cu siguranta o veti savura din plin. Mergeti cu mintea si inima deschisa catre un subiect considerat tabu si veti avea o ora jumate de hohote de ras. . Este “O piesă care chiar e deşanţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul.” asa cum declara Lia Bugnar. (foreverfolk.com)

De Lia Bugnar am mai vazut, tot in B52, spectacolul Noi4, iar la Godot Caffe am vazut Masculin/Feminin si 7 dintr-o lovitura. Toate 3 mi-au placut, in special Masculin/Feminin, pe care il consider printre cele mai bune spectacole de teatru vazute pana acum.

V-am convins? Mie-mi suna extrem de bine, sunt convins ca-mi va placea la nebunie 🙂 O piesa desantata se joaca miercuri, 12 februarie, orele 22, in B52. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numarul de telefon 0753315563. La cererea publicului, spectacolul se va juca si vineri, 28 februarie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14, rezervari: 021 31 61 682 / 0736 414 244. Revin cu detalii despre spectacol dupa vizionarea lui 🙂 Salutari TEATRALE tuturor si sa ne vedem cu bine miercuri seara, in B52 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “O piesa desantata – miercuri, ora 22, B52

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !