O nunta ca la carte

Acest articol nu este despre un film anume. Filme despre nunti (ori cu titluri asemanatoare) gasesc cu tona. Unele mai bune, altele mai putin bune, altele care nu merita luate in seama. Acest articol este despre o nunta ca la carte … offline.

Sa ma explic: eu am 27 de ani (neimpliniti) si din ce in ce mai multi prieteni ma anunta ca se vor casatori. unii au facut-o deja (si ma cheama la botez), altii sunt urmatorii pe lista. Acest articol este util pentru cei care inca nu s-au casatorit, insa se poate dovedi interesant si pentru ceilalti.

Si ma adresez acum celor care deja s-au casatorit: nunta voastra a fost perfecta? Au fost aspecte unde nu ati fost multumiti? V-ati uitat cu invidie la nuntile prietenilor, care au iesit mai bine decat nunta voastra? Ok, acum nu mai aveti ce sa faceti (sau aveti: se cheama DIVORT :p ).

Si acum ajung la a II-a categorie: cei care urmeaza sa se casatoreasca. Asa e ca va doriti o nunta perfecta? O nunta despre care sa va amintiti cu placere peste ani si ani? O nunta care sa devina etalon pentru ceilalti prieteni ai vostri?

Pentru acest motiv va sfatuiesc sa va ganditi la cele mai mici detalii. In general viitoarea mireasa este cea obsedata de detalii. Si cea care vrea sa iasa totul perfect.

Aveti 3 variante:

  1. Va puneti la treaba toti prietenii. Fiecare va da un sfat, fiecare va veni cu o idee. Puteti extinde ajutorul si la rude. Sunt riscuri mari: idei contrare, certuri, s-ar putea ca unii sa se supere ca sfatul lor a fost considerat mai putin valoros ca sfatul altuia.

  2. Apelati la o firma specializata. Am auzit de http://weddingplanner.ro/ ,dar sigur exista si altele. Nu-mi dau seama daca pretul creste foarte mult sau nu, dar evitati conflictele de la punctul 1. Si stati nitel mai relaxati. Sa nu zic ca la o nunta pretul e decontat ulterior de la invitati ­čÖé

Nu, nu-mi plac nuntile. Dar daca tot le fac unii (si candva voi fi nevoit si eu sa am parte de una) macar sa le faca profesionist si sa le iasa (aproape) perfect.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “O nunta ca la carte

  1. Da te poti baza pe specialisti sa te ajute in organizarea nunti si planuirea ei sa iti iasa totul aproape perfect sau chiar perfect.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !