O noua infatisare. Sondaj.

Cum ar trebui sa incep acest articol? Ok, blogul are o noua infatisare, asta este evident. Insa legat de aceasta infatisare as putea avea 3 abordari:

1. Sa adopt o atitudine super-neutra, sa trantesc doar un sondaj aici si sa va las pe voi sa spuneti ce si cum. Ceea ce voi si face, insa partial. Voi pune mai jos sondajul, insa nu ma voi rezuma la el. Invitatia mea este sa votati inainte de a citi randurile urmatoare.

Mentiuni despre sondaj:
– puteti vota o singura data;
– puteti introduce optiuni noi, insa de preferat ar fi sa nu abuzati de ele;
– incurajez sa si comentati.

2. Optiunea a II-a era sa va povestesc cat de mult am muncit. Si sa multumesc celor care m-au ajutat. Fac si asta, eu am muncit destul, acei oameni m-au ajutat pe bune. EI sunt Mihai Ioan si Marin Apostol. Le multumesc.

3. Acum urmeaza si partea a III-a… Cea in care spun cat de naspa arata. Si aici va zic cam cum sta treaba. De la capat.

Cum am gandit eu tema:
– Am stat si am cautat pe diversele site-uri teme. EU nu folosesc poze (cica ar trebui sa fac asta, ramane de vazut daca o voi face).
– Premisa de la care plecase: urasc non-culorile. Se poate o tema numai din culori?
– Gasesc una ros-albastra. Mi se zice ca e stelista, ca e prea intensa, ca nu stiu ce. Si zic sa-mi bag nasul (pt prima oara) prin cod.
– Nu stiu html, dar taraneste poti schimba multe. M-am uitat pe un site de codurile html pentru culori si cautam sa vad ce culoare are codul respectiv. Si m-am apucat sa inlocuiesc. Salvam apoi vedeam unde s-a modificat. M-am tot jucat cu culorile o zi intreaga.
– Imi propusesem s-o fac rosu-galben-albastru. Sa fiu roman.
– Albastru ala era prea intens, rosul prea intens, asa ca am acceptat sa bag si alte nuante ale acestor culori… Poate asta a fost eroarea mea cea mai grava. Poate daca lasam doar 3 culori, fara alte nuante ale lor…

Ce a urmat? Am inceput sa intreb lumea. Unii au zis din start ca e oribil, altii au zis ca e colorat, altii au zis ca ma reprezinta… Per total as putea spune ca feed-back-ul este negativ. Aproape complet negativ (o singura amica mi-a zis ca-i place). Vreau sa vad sondajul de aici.

Printre reactii, 2 mi-au atras atentia:
– O bloggerita s-a oferit sa ma ajute. E profesionista, cu asta se ocupa, deci normal ca va face asta pe bani. Mi-a spus pretul, a ramas ca mai vorbim pe miercuri. Inca stau si ma intreb daca este utila o astfel de investitie.
– O amica, tot bloggerita, mi-a spus ca ma va ajuta daca-i gasesc 3 pahare de McDonalds MOV (pahare de 2013, nu colectii vechi). Am acceptat provocarea, asa ca daca are vreunul din voi vreun pahar mov de la MC sa ma anunte.

De asemenea, daca exista vreun webdesigner care sa fie dispus sa faca o treaba ca asta pe gratis (ii pun un banner sau linkul pe prima pagina pe toate cele 3 blogurile de exemplu) sa dea de veste.

Totusi, vreau parerea voastra SINCERA legata de designul actual. Serios, e dezastru?

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Designul a suferit modificari si pe emilstudentulminune.wordpress.com, dar si pe minunat.eu. Intrati si acolo sa votati in sondajele aferente.

Comments

comments

14 thoughts on “O noua infatisare. Sondaj.

 1. Și temele gratuite ce-au? Unele arată foarte bine.

  Eu am votat că tema-i mai bună ca cea veche, cu negru și verde. Dar nici asta nu-i strălucită. Mno, așa erau opțiunile la sondaj, e mai bună ca cea veche dar e prea stridentă.

  Și nu trebuie să fie în culorile tricolore, că nici romanele nu se scriu pe pagini tricolore, decât eventual memoriile lui Funar. 😆

 2. Dar așa ca format e ok, adică proporțiile, dimensiunile, forma. Culorile trebuie modificate, găsite altele mai liniștitoare.

 3. Hai sa mai zic ceva: te-ai jucat asa de mult cuc ulorile incit tema in schema originala de culori ARATA MULT MAI BINE! Mwhahahaha =)))))

 4. Ca un sfat, du-te la secțiunea de comentarii pentru a comenta.
  Privește simplitatea în folosirea unei palete mai mare a culorii albastru și anume nuanțe. Nu cred că s-ar supăra cineva dacă ai face blogul cam în culorile care sunt în această parte a blogului tău. Eu zic că, pentru început, așa ceva ar fi super. Cine este de acord cu mine mâna sus!

 5. Salutare Caline. Jocul asta de culori este interesant, dar acest rosul este prea aprins. Mie si firca sa ma uit la el ca nu cumva sa ma aprind si eu. Dar, in rest ai o combinatie de culori fiane! Culori steliste!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !