O evadare colorata

O evadare colorata

 

 

Lumea imi stie pasiunea pentru culori. Nu sunt pictor, nu stiu sa ma joc cu ele, insa imi place sa ma imbrac colorat. Nu doar hainele sunt la mine colorate, ci si alte accesorii. De exemplu, am colindat zeci de optici pana sa-mi gasesc o rama de ochelari albastra. Neagra are toata lumea, gri la fel, albastra foarte putina lume. Am si ceas albastru (si de cat timp zic ca scriu de el).

Camere de evadare in care culorile sa-ti fie de ajutor am tot intalnit. Doar ca pana acum nu fusesem in vreuna in care sa fie explicit acest lucru. Nu fusesem in niciuna cu tematica explicita pana weekendul trecut, cand am fost in Puzzling Colors, camera celor de la Captive.

Captive Escape Room

Ce am descoperit acolo? Pai trei lucruri am de spus despre aceasta camera:

  1. Mare atentie la ce butoane apasati. Apasatul in exces poate dauna.
  2. Cititi cu atentie tot ce scrie-n camera, fiti atenti la tot ce auziti, toate va vor ajuta. Nimic nu e intamplator acolo.
  3. Sa nu fiti foarte multi, insa nici foarte putini. Multa agitatie s-ar putea sa dauneze, insa daca sunteti prea putini s-ar putea sa aveti probleme spre final. Noi am fost 4 persoane, numar ideal dupa mine in aceasta camera.

Nu am evadat, dar nu am fost chiar departe. Cu putina atentie evadam la timp. Am ajuns la ultimul puzzle, insa acesta este unul complex, il rezolvasem doar 50%. Mai multe n-am cum sa va spun.

O evadare colorata

Tot la Captive se gaseste si o camera cu tematica masonica. Nu este in genul Secret Society de la Codex, este un escape clasic. Aici un singur sfat va dau: fiti extrem de precisi. Precizia va aduce victoria 🙂

Asadar, o evadare colorata si una masonica va asteapta la Captive. Noi am fost foarte aproape de fiecare data. Despre aventura noastra acolo au mai scris Serban Paun si Andreea Mihaila. Salutari COLORATE tuturor!

One thought on “O evadare colorata

  1. Pingback: O evadare colorataBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !