O camera cu susul in jos

O camera cu susul in jos

 

 

Mai stiti celebra camera anti-gravitationala din Mega-Mall? Toata lumea se poza in ea, toata lumea avea impresia ca va pluti acolo. Cineva-mi zicea ca nu merge, ca nu-i place sa stea cu capul in jos. Ideea acelei camere este, de fapt, ca obiectele sunt puse invers.

Acum, cand intri intr-o astfel de camera doar pentru a te poza e ok. E fun, nu te afecteaza nimic. Dar cand in camera aia cauti indicii pentru a evada, cand in acea camera incerci sa citesti inscrisuri, lucrurile devin extrem de complicate. Insa, sa recunoastem, extrem de misto.

O astfel de camera se afla la Exitus. Are niste puzzle-uri extrem de misto, iar partea si mai tare este ca echipa mea a stabilit un mic record acolo. Vedeti in imaginea de mai jos.

Exitus Hall of FAME

Cea de-a doua camera de la Exitus este The Exam. Unii ar zice ca ar avea prea multe cifre. Si noi ne-am incurcat in ele, insa am reusit sa evadam intr-un final. Nu e un examen imposibil, dar nu e deloc usor.

Exitus Exam

Daca nu v-am convins inca sa vizitati Exitus, va mai dau doua motive: sunt foarte bine pozitionati (Piata Romana, blocul de langa Cinema Studio), iar voi veti fi intampinati de 2 persoane extrem de misto (Diana si Alexis). De multe ori, la Escape-uri, pe langa ora aia de evadare (sau orele, daca-s mai multe camere), mai conteaza si cum te fac ei sa te simti ulterior. La unele camere de evadare am simtit ca trebuie sa plec imediat dupa ce am iesit din camera, in timp ce la altele parca nu-mi venea sa mai plec. Exitus se afla in cea de-a doua categorie.

Pe scurt: la Exitus veti gasi o camera cu susul in jos, din care veti evada cu zambetul pe buze, dar si o camera tip examen, de unde evadarea nu este atat de simpla precum aveti initial impresia. Totul se gaseste in centrul orasului, pe Bulevardul Magheru, in blocul cinematografului Studio. Veti fi intampinati de 2 persoane extrem de zambitoare, Diana si Alexis, cu care puteti schimba inclusiv impresii legate de retete (daca nu ma credeti, intrebati-l pe Serban) Poti fi gasiti si pe facebook, facebook.com/Exitus. Salutari EVADATOARE tuturor!

 

Comments

comments

5 thoughts on “O camera cu susul in jos

  1. Pingback: Exitus: The Exam si Upside Down
  2. Pingback: Escape room 4 - Morosanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !