Nymphomaniac. Drama erotica.

Acest articol este un test. Un test pentru cititorii mei. Sunt curios care vor fi reactiile lor. O sa vedeti la sfarsit de ce.

Asadar, colaborez (nu de mult timp) cu Independenta Film , o companie care distribuie filme Europene. In general non-americane (am vazut ca urmeaza sa bage si ceva asiatic). Initiativa e laudabila, chiar simt nevoia unor filme diferite. De la ei primesc pe mail zilele trecute detalii despre un film de Lars von Trier. Recunosc ca n-am vazut foarte multe filme d-ale lui, insa imi doresc sa vad. Ok, Melancholia nu a fost pe gustul meu, pot sa recunosc asta (film altfel foarte apreciat).

Insa fiti atenti ce urmeaza sa scoata acesta (cica a incheiat filmarile):

Filmul va avea premiera în prima jumătate a anului 2013 şi este o dramă care se anunţă de pe-acum destul de controversată. Actorul principal (Shia LaBeouf), regizorul (Lars von Trier) şi producătorul (Louise Vesth) au confirmat că filmul va conţine şi scene de sex real, nesimulat, şi va fi lansat în două versiuni separate: o versiune hardcore pornographic cut şi alta softcore, în care se vor folosi alte unghiuri de filmare şi e posibil ca anumite părţi ale corpului să fie blurate. La momentul casting-ului, regizorul le-a precizat actorilor că are în plan, cităm: “The film is sexually explicit, but it will be a very, very bad wanking movie”.

Nymphomaniac (2013) este jurnalul erotic al unei femei, Joe, din perioada adolescenţei până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Asadar, o drama erotica. Combinatie noua, nu?

Nu avem trailer, ci doar o singura poza (nu este cu ce va ganditi voi!). Nu o pun, pentru ca mi se pare irelevanta aici. Intreb doar: va incanta un film dupa o astfel de descriere? Sunt curios. Pe mine recunosc ca m-a intrigat si sunt curios ce reactii va starni. Si inca o curiozitate: oare ce varianta va rula in cinematografele noastre?

Ah, si trebuie sa intreb (ca tot am inceput cu faptul ca e test): cum vi se pare ideea de a scrie despre unele filme inainte sa apara? Pana acum scriam despre filme doar dupa ce acestea apareau. Daca vad ca lumea e interesata, o sa scriu mai multe pe tema asta. Nu-mi dau seama exact cum e mai bine 🙂

Salutari CINEIFLE tuturor si de data asta chiar astept ajutorul vostru 🙂

Comments

comments

3 thoughts on “Nymphomaniac. Drama erotica.

  1. Nu, doar descrierea de-aici absolut nu. LvT are o intreaga serie de asa ceva. Nici macar ca drama erotica nu-i noua, doar din descrierea de-aici.
    Doar daca adaugi alte informatii: cine-i femeia? unde traieste? cu ce se ocupa? de ce se confeseaza acum? merge in fiecare zi la biserica? etc.
    Ti-a placut Dogvile?

  2. @abotezatu: atat se stie momentan despre film. Sunt curios daca va prinde la public. Apare in cateva luni 🙂 Sa vedem cand apare si la noi 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !