Nu sunt fanul unei singure firme IT. IPAD MINI 4.

Nu sunt fanul unei singure firme IT. IPAD MINI 4.

 

 

Ideea de fan mie-mi suna bine doar la fotbal. La fotbal (si in general in sport) nu prea poti tine cu 2 echipe din aceeasi tara. Daca tii cu Steaua inseamna ca nu ai cum sa tii si cu Dinamo.

Iar FANUL adevarat este cel care nu doar ca se uita la tv la meciul favoritei, ci este si cel care se identifica, intr-o masura foarte mare, cu acea echipa. Chiar daca de multe ori rivalitatea este extrema, chiar daca se intampla fapte reprobabile, la fotbal inteleg ideea de fan.

In cazul firmelor de IT ideea de fan este de-a dreptul absurda. Daca acum consideri ca ASUS a fost cea mai buna optiune a ta si esti multumit de ASUS-ul tau, de ce atunci cand il vei schimba e musai sa iei tot ASUS?

In plus, de ce toata aparatura ta trebuie sa apartina aceleiasi firme?

Eu am laptop ASUS, am telefon ASUS, dar am si tableta IPAD MINI 4 (ultima mea achizitie). Despre ea voi vorbi, ca tot primesc reprosuri legate de ea. Reprosuri, comentarii, barfe. Cum vreti sa le spuneti.

Ipad mini 4

Intai si intai, acum cativa ani uram firma Apple. Nici acum nu sunt mare fan, dar, cumva, au reusit sa ma convinga sa le dau bani. De ce? Simplu: la tablete (si subliniez, DOAR ACOLO) mi se par cei mai buni. Nu zic ca au telefoane proaste, nu zic ca au laptopuri proaste, zic doar ca telefon mai bun decat Iphone sigur gasesti, laptop mai bun decat mac gasesti si toate astea la preturi mai mici. La tablete, insa, ei sunt cei mai buni. Nu-mi dau seama de ce, poate si pentru ca ei au inventat tableta in intelesul actual.

In al doilea rand, a avea un produs Apple nu te obliga la nimic. Multi ma intreaba cand imi voi lua Iphone. Fara sa neg aceasta posibilitate, care exista, dar sigur nu in urmatorul an si jumatate, spun, simplu si direct, ca nu e musai sa ai telefon si tableta cu acelasi sistem de operare. Da, in teorie, daca ai o aplicatie, o folosesti pe ambele device-uri. Practic, nu te obliga nimeni sa ai un singur sistem de operare si, cumva, faptul ca ai 2 sisteme de operare te face mai flexibil. Apare o aplictie misto doar pe Android, o ai, apare una, si mai misto, doar pe IoS, o ai si p-aia. Aplicatii care sa fie doar pe Windows Phone nu cred ca exista, dar nu bag mana-n foc.

Sursa photo
Sursa photo

In al treilea rand, daca am un produs Apple nu inseamna ca sunt fan. Nu m-as afisa cu tableta mea, nu m-as lauda peste tot ca am Apple si nu m-as inscrie in vreun club al fanilor Apple din Romania (daca exista asa ceva). Am dat banii pe ea, e a mea, o folosesc, dar cam atat.

Repet ce am zis la inceput: conceptul de fan are logica doar in sport. De ce l-am transporta in IT, unde, acceptandu-l ca atare, cu intelesul strict din sport, am putea da de situatii complet aiurea?

Nu pot fi niciodata asa!
Nu pot fi niciodata asa!

Nu sunt fanul unei singure firme IT si nici nu intentionez sa fiu. Totodata, nu inteleg pe cei care sunt si care si-ar lua orice lucru produs de o anumita firma. Si daca as avea multi bani tot n-as fi asa. Ah, da, ca uitai sa zic: ca laptop prefer sa raman pe Windows momentan, dintr-o comoditate bolnava ce poate fi usor tradusa prin lene. Doar v-am zis deja ca-s un Panda ­čÖé Salutari TEHNOLOGIZATE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Nu sunt fanul unei singure firme IT. IPAD MINI 4.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !