Nu pun niciodata o poza de profil mai veche decat actuala

Nu pun niciodata o poza de profil mai veche decat actuala

 

 

Exista o tehnica, cu care nu sunt de acord, prin care pui mai multe poze in albumul cu poze de profil si apoi le rotesti intre ele. Cica schimbarea pozei de profil iti aduce like-uri. Si chiar iti aduce: caci daca 100 de oameni au dat like unei poze, cand ea reapare poza de profil le apare din nou. Si poate dau un comentariu. Poate pentru asta le apare si altora.

Nu neg utilitatea strategiei. Eficienta ei. Spun, insa, ca n-o aplic. Si spun ca ma enerveaza. Trebuie, deci, sa explic si de ce.

Drept urmare, am 5 principii cand pun schimb poza de profil. La cover regulile sunt un pic diferite, vi le zic si pe alea un pic mai incolo.

Asadar;

1. Pun doar poze cu mine si doar cu mine (nu am pus APROAPE niciodata poza cu mine si altcineva). La poza de profil nu suport pozele cu roboti, cu personaje fictive, desenele. Cand vorbesc cu cineva, vreau sa am o mica poza cu el. Sa-mi reamintesc cu cine vorbesc.
Exceptii: am pus la caterinca 1-2 poze, au stat maximum 1 zi. Ori am pus poze cu vedete, din acelasi motiv. Poza cu Iliescu, pe care am aplicat #rezist, a ramas in istorie :))

2. Nu pun niciodata o poza mai veche decat precedenta. Vreau ca poza de profil sa fie noua. De ce as pune o poza cu mine de acum 5 ani? Mai arat ca acum 5 ani? Da, stiu, pitipoanca s-a ingrasat, ea este frumoasa si slaba ca acu’ 5 ani. Acum suncile sunt ceva de moment. Va slabi ea cat de curand.
Vreau sa stiti cum arata acum, nu cum aratam cand eram tanar.

3. Nu editez fotografiile. Ori o fac foarte rar (ma rog, cand imi face cate un fotograf poza, caz in care mi-o da gata editata; cica unii se fac de ras daca trimit pozele needitate).
Daca-s gras si urat in realitate, apai asa-s si-n poze. Sa stie lumea cum sunt, caci cu mine vorbesc.

4. Evit, pe cat posibil, sa pun ca poza de profil poze in care apar branduri. Nu m-au platit sa le fac reclama, de ce le-as face. Exceptie fac pozele artistice, de efect, unde din respect pentru eveniment nu pot taia sponsorii. Dar evit pe cat posibil sa pun din alea.

5. Daca o poza de profil a stat 1 an e naspa. Inseamna ca in acel interval de timp nu am mai facut nicio alta poza care sa merite acest statut. Caci asa vad eu poza de profil: am poze multe, sute, mii, dar poza de profil este EMBLEMA. Trebuie sa fie diferita. Sa aiba ceva special. Nu imi place nici s-o schimb fff des, dar nici sa stea un an. Un echilibru nu strica niciodata.

La pozele de cover regulile sunt un pic diferite. Iar acestea sunt:

1. Pot pune si poze care nu ma contin pe mine. Cum de altfel am in acest moment (va arat poza mai jos, nu stiu cine a facut-o, da-i prea tare sa nu fie cover momentan). Pot pune, de asemenea, si poze in care apar alaturi de altii.

2. O schimb des. P-asta imi place s-o schimb des. Si promit s-o schimb si mai des.

3. Aici pot pune si poze cu branduri. Pun o gramada. Caci nu apare in stanga, mic, pe chat. Poza de coperta apare doar daca faci click pe numele meu (ceea ce incurajez pe toata lumea sa faca, din principiu).

Acum e randul vostru sa-mi spuneti cum faceti cu poza de profil: ce poza puneti, cum si cat de des o schimbati. Astept idei. Si nu in ultimul rand, pentru bloggeri: la paginile pe care le administrati ce poza de profil, respectiv cover (poza de coperta) puneti? Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

One thought on “Nu pun niciodata o poza de profil mai veche decat actuala

  1. La contul personal schimb poza mai rar de un an. Poza de dinainte de actuala, am avut-o peste 2 ani…
    La blog, am logo-ul blogului, la poza de profil și un cover video, la cover. Înainte obișnuiam să fac cover cu filmele care rulau săptămâna respectivă, dar trebuia să schimb coverul prea des și se întâmpla și să mai uit…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !