Nu mai sunt in forma la evadari. O noua inchisoare.

Nu mai sunt in forma la evadari. O noua inchisoare.

 

 

Primul escape room din 2017 mi-a demonstrat ca nu mai sunt in forma. Dupa cateva luni bune de cand nu am mai evadat, e clar ca nu mai sunt atat de atent la indicii, nu mai stiu sa cotrobai atat de bine, nu ma mai coordonez atat de bine. Si, trebuie sa recunosc, aparentul meu noroc s-a intors, de fapt, impotriva mea si a echipei mele.

Pe scurt de tot: Escape Room Adventure, un operator nou pe piata, a inventat un personaj, Mister Somebody. In jurul sau vor fi toate camerele lor, momentan fiind disponibila doar inchisoarea (urmeaza Muzeul Ciudateniilor si Padurea Fermecata). Povestea inchisorii este urmatoarea: a fost prins furand un obiect de la muzeu si a fost incarcerat. Din nefericire, el a evadat, asa ca tu intri in inchisoare pentru a deslusi cum a reusit el sa evadeze.

Si acum vine partea interesanta: toata echipa incepe incatusata. Nu sunteti incatusati unii de altii, ci fiecare de perete. De ce v-am zis ca, aparent, am avut noroc? Pai prima cheie gasita a fost cea care ma elibera pe mine. Urmarea? Eu trebuia sa caut SINGUR prin camera, tot greul cazand pe mine. Bineinteles ca am dat-o-n bara (cum ar zice fotbalistii: presiunea publicului, emotiile, dar si ghinionul). Am pipait si cautat in anumite locuri chiar si de 3 ori. Eh, asta e, data viitoare promit sa fiu mai atent ­čÖé

Timpul nostru a fost de 57 de minute. Candva, echipa din care faceam parte batea recordul la o camera. Candva, cand eram mai tanar, mai in forma si jucam pentru echipe mai bune :))

In final, trebuie sa va vorbesc despre dificultatea camerei. Inainte sa intram, am intrebat organizatorii cate echipe au reusit sa iasa. Mi s-a spus ca toate. Eram putin mirat, eram obisnuit cu camere din care sa fie si echipe care nu ies. Acum, legat de indicii, este o chestie misto aici: nu exista numar maxim de indicii. Pur si simplu organizatorii te vor ajuta atunci cand te-ai blocat. Noua ne-au dat un indiciu fara sa-l cerem. Nici macar nu am stiut cand a venit. Pur si simplu la un moment dat am vazut o poza jos, langa usa, si eram mirati cand a venit si de ce nu a vazut-o nimeni. Poza aia s-a dovedit extrem de utila.

Escape Room Adventure se afla pe strada Temisana nr 40, fix in spatele salii radio. Cat de curand se va deschde si a doua camera a lor, pe care abia astept s-o incerc. Mai multe detalii gasiti pe site-ul si pe pagina lor de facebook. Echipa mea o gasiti in poza de mai sus, dintre colegi, pana acum, au mai scris despre frumoasa aventura Daniela si Malaezu.

Concluzia e simpla:┬ádata viitoare voi fi mai in forma. Si sper sa nu ma obisnuiesc in inchisoare, in orice forma ar fi ea. Salutari EVADATOARE tuturor! ­čÖé

Comments

comments

4 thoughts on “Nu mai sunt in forma la evadari. O noua inchisoare.

  1. Oboseala si stresul isi spun cuvantul? Am observat si eu ca am momente in care sunt mai lucida si alerta si momente in care chiar cu indicii nu vad nimic.

  2. Pingback: Celula lui Mr. Somebody la Escape Room Adventure - Fa-te auzit!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !