Nu mai inteleg nimic…

Desi sunt destul de informat in ceea ce priveste politica, de data asta ma recunosc invins. De data asta declar cu mana pe inima ca nu mai inteleg nimic… Si sa va zic de ce:

1. Oprescu Sorin, 5 septembrie 2013 : ” Fac referendum pentru ca ce decide cetateanul este SFANT mai ales ca situatia este disperata”.

Oprescu Sorin, 10 iunie 2012 : ” Domne’ chestia cu refrendumul este orientativa, eu nu cred ca are vreo valoare referendumul din 2009 al lui Basescu facut la disperare, cu Parlamentul cu maxim 300 de parlamentari”

nu mai inteleg nimic

2. Ianuarie 2012 – Iulian Urban: protestatarii pro-Arafat sunt niste viermi care-si merita soarta. (sursa)

Septembrie 2013 – Iulian Urban: „Multumesc studentilor !
Am obtinut de la mai multi studenti care vor merge in aceasta seara la Piata Unversitatii sa protesteze impotriva Rosia Montana, promisiunea ca vor PUNE LA ZID GUVERNUL SI PARLAMENTUL [ pancarte, bannere ] si pentru drama de astazi in care in Bucurestiul capitala europeana a anului 2013 un copil de patru ani a fost sfasiat de caini maidanezi !
Sa le aratam pungasilor din Politica si administratia publica ca NU MAI SCAPA de noi !” ( sursa )

nu mai inteleg nimic

3. USL – campanie electorala. Printre promisiuni: „Respingerea proiectului Roşia Montană, cu evaluarea corectă pe trei zone: respectul pentru mediu, protejarea interesului naţional şi combaterea corupţiei politice”, se stipula la punctul 8 al acestui pomelnic de promisiuni electorale.” (sursa)

Victor Ponta, in 2013, scrie o lege mizerabila, pe care insa ca deputat nu este decis daca s-o voteze sau nu (sursa 1 Ponta voteaza impotriva, sursa 2 Proiectul de lege propus de Guvernul Ponta).

nu mai inteleg nimic

4. Crin Antonescu, presedintele Senatului, anul 2013:
– „”Eu sunt principalul lider al Opoziţiei. Dar la putere, nu la Guvern”, a declarat Antonescu, la Digi 24, potrivit ziare.com.

De asemenea, liderul liberal a menţionat că „suntem la guvernare, într-o majoritate parlamentară, dar nu şi la putere – la mine, la PNL ma refer”.

(sursa)

nu mai inteleg nimic

Eu ma declar invins: nu mai inteleg nimic… Ca totusi sa se inteleaga ceva, inchei cu un citat:
Ronald Reagan: „S-a spus că politica este a doua cea mai veche meserie din lume. Eu am observat o izbitoare asemănare cu prima.”

Macar citatul asta e clar 🙂 Salutari CLARE tuturor!

ps: Era sa uit la Oprescu … 2008, imediat dupa castigarea primului mandat: Jur pe camasa mea ca nu voi candida la anul la Presedentie…. in 2009 candideaza la Presedentie…

Comments

comments

8 thoughts on “Nu mai inteleg nimic…

  1. Bine zis, dar inconsecvenţa dintre vorbă şi faptă n-ar trebui să te mire.
    Sunt politicieni, pardon de expresie, dar n-am cum să-i numesc altfel…

  2. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, "Recomandările săptămânii”.
    1. Ar mai fi multe. Si aia cu Crin, ce spui tu, si Tariceanu razgandeanu, si Basescu cu demisionez in 5 minute… Le-am luat doar pe cele mai recente si cele ce aveau legatura cu evenimentele fierbinti ale momentului.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !