Now you see me – Jaful perfect

Demult nu am mai fost impresionat atat de mult de un film…

Demult nu am mai iesit din sala de cinema exclamand FABULOS…

Demult nu am mai fost atat de incantat de o vizionare…

Now you see me – Jaful perfect a fost filmul care a schimbat toate astea. M-a impresionat, m-a facut sa exclam fabulos si am fost incantat si de vizionarea in sine. Sa le luam pe rand:

1. Now you see me – Jaful perfect nu aduce ceva cu adevarat nou. Imi adusesem aminte de Prestige (din 2006), iar Angela imi zisese ceva si de Iluzionistul (tot din 2006). Subiectul nu este deloc unul nou si original, insa abordarea lui este cu adevarat speciala.

2. In Prestige magicienii concurau unul cu altul. Aici magicienii (si nu 2, mai multi) conlucreaza, iar ceea ce rezulta din munca lor in echipa este ceva cu adevarat fabulos. Da, iar am folosit acest cuvant. Si nu ma feresc deloc de acest lucru.

3. Un fapt aparent minor, dar foarte original in felul sau: Morgan Freeman, in acelasi vesnic rol de intelept si (aparent) atotstiutor, aici sfarseste in tabara invinsilor. Nu-mi amintesc in secunda asta vreun alt film in care el sa sfarseasca acolo. Doar printr-un truc magic se poate intampla asta 🙂

4. Acum cateva cuvinte despre vizionare: imediat dupa vizionare am avut parte de cateva numere de magie (pardon, iluzionism) de la Andrei Girjob. Programul complet al reprezentatiilor sale il aveti in poza de mai jos:

5. Ideea Media Pro Distribution (cei care au adus Now you see me – Jaful perfect in Romania) este foarte tare si ar trebui aplicata mai des. Chiar m-as bucura sa vad ca si in cinematografe o vizionare de film contine si un mic bonus, nu doar acel film.

6. De exemplu, s-ar putea face un mic maraton de filme cu iluzionisti. Am avut parte de maraton de Twilight, de ce nu am avea parte si de un astfel de maraton? Serios, cred ca ar avea ceva succes la public.

7. Sau sa fie pus in scena un mega spectacol de iluzionism (parca fusese unul, al nu stiu carui mare iluzionist, la Patria) si inaintea lui sa ruleze acest film (Sau astfel de filme). S-ar completa reciproc.

In incheiere spun doar ca nu trebuie sa ratati Now you see me – Jaful perfect, un film adus de MediaPro Distribution (asa cum am mai spus deja). Este de vineri in cinematografele din toata tara 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “Now you see me – Jaful perfect

  1. Pingback: Dhoom 3: LovituraBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !