Non-stop

Non-stop m-as uita la filme gen Non-Stop, unde ai parte non-stop de suspans si adrenalina…

Non-stop as recomanda filme precum Non-Stop, datorita motivelor invocate mai sus…

Non-stop as lectura articole despre filme precum Non-Stop

Non-stop as scrie articole despre filme precum Non-Stop

Non-stop as recomanda altora filme precum non-stop…(am zis deja asta, dar as repeta non-stop acest lucru…)

Non-stop as putea scrie fraze din aceastea pentru a descrie un film precum non-stop

Despre ce este, de fapt, filmul Non-Stop? Pai, in aparenta nimic spectacol: Bill Marks, un agent sub acoperire care ar trebui sa aiba grija de pasageri, este pus sa rezolve o problema delicata. De data aceasta, tinta directa este el, insa toti ceilalti pasageri sunt tinte indirecte si pot deveni, oricand, victime. Rezolvarea nu este deloc usoara atat timp cat la sol si la tv oamenii au impresia ca el este vinovat de deturnarea avionului, iar in avion nimeni nu pare sa fie de incredere…

Non-Stop ii are in distributie pe Liam Neeson, Julianne Moore, Bar Paly, Anson Mount, Jon Abrahams, Linus Roache, Michelle Dockery, Nate Parker si Edoardo Costa, regia fiind semnata de Jaume Collet-Serra (cel care a semnat, printre altele, regia filmelor Goal 2: Living the dream si The River).

Non-stop – un film realmente bun, o surpriza placuta, cu un Liam Neeson mai in forma ca oricand. El poate devasta 2 orase (Parisul si Istanbulul), insa poate restabili la fel de bine ordinea si-ntr-un avion. De fiecare data este convingator si bun in aceea ce face ­čÖé

Recomand non-stop un film ca Non-Stop (este a III-a oara cand zic asta). Filmul Non-Stop este deja in cinematografe (incepand de ieri), fiind adus in Romania de MediaPro Distribution. Filmul nu va rula insa non-stop in cinematografe, acesta avand un program prestabilit, la fel ca toate celelalte filme.

Non-stop voi ura salutari CINEFILE tuturor cititorilor mei ­čÖé

ps: Filmul Non-stop are un titlu foarte bine ales. La fel de bine au ales si romanii atunci cand au decis sa NU modifice titlul. Le voi multumi non-stop pentru aceasta decizie!

Comments

comments

One thought on “Non-stop

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !