De la altii: Ne mutam in casa noua

Ne mutam in casa noua

 

Cea a mai mare provocare e cu siguranta mutarea intr-o casa noua. Entuziasmul si dorinta de a transforma un loc strain intr-un loc personal si intim cu siguranta e o provocare menita sa ne faca inima sa salte de bucurie sau de nervi. Caci stim cu totii ca alergarea dupa cele mai cool produse, unele care sa ne reprezinte, nu este si nu va fi nicicand usoara. Caci fiind atat de diferiti in gusturi si pareri e greu sa ne sincronizam cu persoana de langa noi si sa gasim acele produse care sa ne placa si sa ne reprezinte. Dar ce spuneti de o casa cu camere diferite! Cum vine asta? Pai, pentru ea amenajam o camera cu un parchet pentru incalzire in pardoseala, o decoram cu colorile preferate de ea, o masuta pentru make-up si neaparat un dulap imens – unde ea sa isi puna toate hainele – si musai o oglinda uriasa. Pentru el o camera cu o dusumea lemn  sau cu parchet gri si o decoram bineinteles cu lucrurile preferate de el, e musai un televizor enorm si o consola pentru jocuri, un pat imens si bineinteles un scaun confortabil.

Parchet pe viata

Dar unde gasim noi un parchet pentru incalzire in pardoseala si o dusumea din lemn? Le gasim fara probleme pe site-ul celor de la Parchet pe Viata. Parchet pe viata este una din cele mai bune si cautate firme din Bucuresti, are produse premium, ecologice, din lemn 100% provenit din padurile controlate din Africa, America si Asia si foarte multe oferte pentru noi clienti, dar si pentru clientii fideli. Compania Parchet pe Viata este singura firma din Romania care doi mesteri parchetari certificati de compania suedeza Bona – un expert in materie de intretinere si renovare a parchetului.

Pentru ca parerea clientilor despre produsele comercializate de Parchet pe Viata conteaza pentru firma, au amenajat un showroom pe strada Logofat Luca Stroici, nr. 40, sector 2 din Bucuresti. Aici compania ii asteapta pe toti cei care doresc sa se convinga de calitatea produselor. Tot aici cei care au curiozitati despre amenajarea unei locuinte pot vorbi cu un specialist, un arhitect specializat, care le va oferi acestora cele mai bune sfaturi privind decorarea casei lor.

In cei 6 ani de existenta, compania Parchet pe Viata a reusit sa aduca zambetul pe buze si fericirea in 2750 de familii, au montat peste 25.000 de metri patrati de parchet, au reconditionat peste 65.000 de mp de parchet si au adunat peste 18.000 de ore de pregatire profesionala.

Parchet stratificat

Ne mutam in casa noua – articol primit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu. Daca doresti ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa trimiti un mail. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Ne mutam in casa noua

  1. Pingback: De la altii: Ne mutam in casa nouaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !