Natura in casa ta

Natura in casa ta nu este un slogan publicitar. Adica poate fi, a si fost folosit in mai multe ocazii. Insa, pentru multi, este un deziderat. Iar acest lucru poate fi realizat prin 3 modalitati:

1. Fa in asa fel incat sa miroasa in casa ta a natura. De preferat este sa ai multe flori si alte plante, varianta cu parfumurile artificiale nu-mi surade. Dar deloc. Natura in casa ta presupune prezenta NATURII, nu a parfumurilor si aromelor “identic naturale”. Atentie, insa, la combinarea mirosurilor. S-ar putea ca unele sa nu se potriveasca, iar altele sa faca mai mult rau decat bine.

2. Fa in asa fel incat camera ta sa arate ca-n natura. Poti face asta umpland-o cu flori, punand un tapet inflorat sau punand tablou / tablouri cu peisaje. Trebuie sa creezi senzatia de natura in casa ta. Insa si aici prudenta: nu pune tapet cu padure care s-ar putea sa inchida camera. Pune ceva deschis, ceva vesel, care sa te binedispuna.

3. Umple-ti bucataria cu chestii naturale: tot felul de ceaiuri, condimente si alte buruieni ce se pot constitui utile. E foarte important sa si consumi chestii naturale, nu doar sa te afli in natura (apropos de asta, cunosc persoane care merg la tara si acolo, surpriza, beau Coca-Cola si mananca chipsuri).

Bine, putem vorbi si de partea sonora: putem baga in boxe sunete din natura. Unele sunete sunt deosebit de linistitoare, asa ca nu trebuie sa radem de aceasta solutie. Un sunet de ambianta natural s-ar putea sa va ajute sa va concentrati. Multa lumea sustine ca ambientul muzical este, in cele mai multe situatii, mai important decat aspectul vizual. Poti trece cu usurinta peste o incapere colorata aiurea, dar peste sunete deranjante poti trece mai greu.

Daca nu puteti sa va transformati camera atat de brusc si atat de radical, puteti incerca variante mai soft. De exemplu, puteti vizita un magazin naturist si incercati o cura de vitamine si suplimente. Va veti simti mai bine. Sau, ca sa pastram terminologia, mai fresh.

Iar daca aveti nevoie sa slabiti, curele de slabit cu produse naturiste sunt printre cele mai indicate. Multa lume le-a incercat si a fost multumita de ele. E drept, trebuie sa fiti foarte atenti cu ce consumati, pe piata existand si foarte multe facaturi. Va mai amintiti, probabil, cazul Mutu. Trebuie sa va informati de unde cumparati produsele (sa fie un magazine serios) si, cel mai important, ce contin acele produse. Unele produse naturiste pot contine chestii care sa va dauneze, de exemplu ceva la care aveti alergie. Totdeauna informatia este de aur, indiferent de domeniu.

Natura in casa ta – ce frumos. Poate fi vizual, olfactiv ori sonor, dar cel mai important este ca natura sa fie in lucrurile pe care le introducem in organism. Poate nu ne permitem sa avem toata hrana eco, dar macar atunci suplimentele si pastilele de slabit sa fie naturale. Iar atunci cand avem ocazia am putea da o fuga sa ne reintalnim cu natura. Oricat de frumos ar fi un oras, evadarea in natura, undeva la tara, este necesara in mod regulat. Salutari NATURALE tuturor!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !